Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzień dobry :-)
Ja dzisiaj mam rozmowę o pracę, więc popijam kawusię i idę się robić, jak dziecko da ;-)
No i pierwszy raz od dwóch lat wskakuję w sandałki na obcasieale na wszelki wezmę sobie na płaskim do torebki
Pamiętam moje pierwsze wyjście w szpileczkach po porodzie.... Ledwo żem do domu wróciła
![]()
Witam sie
Zbieramy sie i jedziemy doLodzi zajrze pózniej ,pa
Witam ;-)
Dawno tu nie pisałam ale czas leci i jeszcze kilka dni i powrót do domu - aż żal...pogoda nadal piękna choć dziś ciut chłodniej i jest czym oddychać.
sylwia - powodzenia w Łodzi, będzie wszystko dobrze
Pozdrawiam was cieplutko i miłego dnia życzę!
Witam
No ale wczoraj była znów imprezka beze mnie???? Ja juz spałam hehe tzn wstawałam do Zuzi, bo ona normalnie skok ma i to widac, bo zaczęła raczkowacPodnosi dupcie, zgina kolana i rączkami do przodu. To dopiero początek ale wczoraj się z M naśmialiśmy z jej wycxzynów ze hej.
Sylwia trzymam kciuki, wszysko bedzie dobrze
yol_a witaj:-)
a ja spadam kawkę wypić
witam
Wpadłam na chwilkę sie pochwalic...
Agatka ma pierszego ząbka:-) A myslałam, ze moje dziecko juz tak po prostu ma, ze maruda..., tłumaczyłam sobie, ze po szpitalu musi sie naprawic, a tu proszę... Wszystko sie poukładało, marudzenie, pobudki z płaczem w srodku nocy i wieksza ilosc kupek, itd. Ojj, biedne moje cycusie![]()
Zdolna jest!!!! No to teraz zacznie się bieganie za nią :-)