reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam ;-)
Dawno tu nie pisałam ale czas leci i jeszcze kilka dni i powrót do domu - aż żal... :-ppogoda nadal piękna choć dziś ciut chłodniej i jest czym oddychać.
sylwia - powodzenia w Łodzi, będzie wszystko dobrze

Pozdrawiam was cieplutko i miłego dnia życzę!

Witam

No ale wczoraj była znów imprezka beze mnie???? Ja juz spałam hehe tzn wstawałam do Zuzi, bo ona normalnie skok ma i to widac, bo zaczęła raczkowacPodnosi dupcie, zgina kolana i rączkami do przodu. To dopiero początek ale wczoraj się z M naśmialiśmy z jej wycxzynów ze hej.

Sylwia trzymam kciuki, wszysko bedzie dobrze

yol_a witaj:-)

a ja spadam kawkę wypić

yol_a - szampan juz wczorajszy, wiec stawiam nowego, bezalkoholowy, yol_cia ;-) Fajnie, ze zajrzalas i wroc juz, i nie uciekaj

macy - sto lat dla Agatki

Pasi - powodzenia na rozmowie, bede trzymac kciuki, zeby bylo po Twojej mysli

A tak w ogole to dzien dobry, oj dobry, bo nareszcie sie ochlodzilo i jest czym oddychac :tak:
Ale zaraz musze sobie jaka kawke zapodac (choc u mnie to rzadkosc), bo mi Michalek harakiri w nocy robil i chodze do tylu.

Milego dzionka lasencje

e: Juna powodzenia w poszukiwaniach
Kaja - widze, ze mamy taka sama pogode :-)
Malwina - gratuluje malej spryciuli

Ostatnia edycja:
Witam się, my już zaszczepieni, marudni, pogoda nieciekawa, w nocy padało, teraz się zanosi... Ważymy 8900, 71 cm- wg mnie 74cm.....płakaliśmy na szczepieniu....

Pasi kciuki, Sylwia kciuki też trzymam!!!
Miłego dnia.....

e: już pada :(

witam

Wpadłam na chwilkę sie pochwalic...
Agatka ma pierszego ząbka:-) A myslałam, ze moje dziecko juz tak po prostu ma, ze maruda..., tłumaczyłam sobie, ze po szpitalu musi sie naprawic, a tu proszę... Wszystko sie poukładało, marudzenie, pobudki z płaczem w srodku nocy i wieksza ilosc kupek, itd. Ojj, biedne moje cycusie:zawstydzona/y::-p

Dzień dobry :-)
Ja dzisiaj mam rozmowę o pracę, więc popijam kawusię i idę się robić, jak dziecko da ;-)
No i pierwszy raz od dwóch lat wskakuję w sandałki na obcasie :tak: ale na wszelki wezmę sobie na płaskim do torebki :-D Pamiętam moje pierwsze wyjście w szpileczkach po porodzie.... Ledwo żem do domu wróciła :-D:-D:-D

Powodzenia na rozmowie.

Witam sie
Zbieramy sie i jedziemy doLodzi zajrze pózniej ,pa

Trymam kciuki za serducho!!!

Witam ;-)
Dawno tu nie pisałam ale czas leci i jeszcze kilka dni i powrót do domu - aż żal... :-ppogoda nadal piękna choć dziś ciut chłodniej i jest czym oddychać.
sylwia - powodzenia w Łodzi, będzie wszystko dobrze

Pozdrawiam was cieplutko i miłego dnia życzę!

Wracaj juz, wystarczy ci!!!

Witam

No ale wczoraj była znów imprezka beze mnie???? Ja juz spałam hehe tzn wstawałam do Zuzi, bo ona normalnie skok ma i to widac, bo zaczęła raczkowacPodnosi dupcie, zgina kolana i rączkami do przodu. To dopiero początek ale wczoraj się z M naśmialiśmy z jej wycxzynów ze hej.

Sylwia trzymam kciuki, wszysko bedzie dobrze

yol_a witaj:-)

a ja spadam kawkę wypić

No prosze, gratulacje, szybciutko..

witam

Wpadłam na chwilkę sie pochwalic...
Agatka ma pierszego ząbka:-) A myslałam, ze moje dziecko juz tak po prostu ma, ze maruda..., tłumaczyłam sobie, ze po szpitalu musi sie naprawic, a tu proszę... Wszystko sie poukładało, marudzenie, pobudki z płaczem w srodku nocy i wieksza ilosc kupek, itd. Ojj, biedne moje cycusie:zawstydzona/y::-p

Gratulacje dla Agatki!!!

Dobra ide bo Olek sam sobie kolysanki spiewa, trzeba do lozeczka go wrzucic.
Milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry