reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Macy najlepsze życzonka dla Agatki - zdrówka i pomyślności:))
i serdeczne życzenia dla wszystkich półroczniaczków dzisiejszych!/

Witam się po ponad miesięcznej przerwie, już wiem jak to jest z powrotami, właśnie poczytałam:-p:-p. No teraz tylko muszę się ogarnąć z tym wszystkim....A już widzę że łatwo nie będzie :no:no nic pozdrawiam i życzę kolorowych snów.

Witam się po ponad miesięcznej przerwie, już wiem jak to jest z powrotami, właśnie poczytałam:-p:-p. No teraz tylko muszę się ogarnąć z tym wszystkim....A już widzę że łatwo nie będzie :no:no nic pozdrawiam i życzę kolorowych snów.
Yola Yola...zaraz zaraz sobie przypomne która to..;)))) - no ruski rok cię nie było kochana!
dobrze trafiłaś - nic sie nie martw - dywan czerwony rozłożony, bo wczoraj dla Macy i labamby rozkładałyśmy, szampan bez bąbelków i procentów jeszcze sie pewnie ostał u którejs w lodówce, a jak nie to roxy ma zawsze pełen wybór win to poczęstuje ;P
nic tylko usiąść i biesiadować na BB - ale najpierw pani profesor usprawiedliwienie nieobecności - co wakacje to się wagaruje co?;P:)

reklama
Klara dawaj młotek dawaj przyda się!!
agagsm dzięki za imprezę na czerwonym dywanie- nawet Filipotek się zapatrzy i będzie zajęty- lubi ten kolor. A co do nieobecności- to nie wagary- to l4

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry