reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Bry.

Pamiętam prusaki z mojego starego mieszkania (był zsyp, a dotego sąsiadka śmieciara), pamiętam że jak wieczorem się zapalało światło w kuchni to miało się wrażenie że obrus na stole się rusza - tyle tego badziewia było.brrryyyy okropne

Sel kurna zazdroszczę ja trafilam na kaszkę co mu smakuje morelowa nestle i liczyłam że może raz noc prześpi ale gdzie tam on lubi z mamusią po nocach się tłuc:)

idem czytać dalej

E: Bećka nasze chłopy szukają w ten sam sposób ja wtedy wieję z domu:)
Morka morderczynio współczuję wybij je wszystkie podesłać dodatkowy młoteczek?

Ostatnia edycja:
Witam

A znowu kolejny dzien goący!!!

U nas nocka trochę lepsza, no ale 5 stopni mniej w pokojach.
Ale mnie M wkurzył w nocy, Ja juz spałam a on nie , Z zaczęła płakać to tak długo płakała aż ja wstałam:angry:

A my mamy dzisiaj 6 miesięcy!!!

PS. Fajnie macie ze spiacymi całe nocki dziecmi

Najlepszego dla Zuzi!
Witam i ja, myślę co ze sobą zrobic... ;) Narazie odkurzyłam mieszkanie to juz sukces.

morka - bidaczko, walcz dzielnie obojętnie co to jest.

Miłego dnia!

Witam i ja ;-)

u Nas też duchota..:-(
Młody padł na łóżku pewnie na jakies 30 min ale dobre i to. :-D
Wiatrak chodzi, nawilżacz chodzi, drzwi balkonowe otwarte a i tak 29 st w pokoju.:szok:
Po południu zaliczymy spacerek.

Zaraz sobie kawkę strzele potem zrobię pulpeciaki i będę leniuchować z Adasiem.

Wszystkim półroczniakom wszystkiego najlepszego:-)

Miłego Dnia

WITAM:-)
MORKA nie daj sie!!!

Patrysia a nie pomyliło Ci się coś z datą urodzin Alanka na zdjęciu?;-):-p Bo wychodzi na to, że On się dopiero za 3 miesiące urodzi :-p:-D
o ja faktycznie pomylilo mnie siem:-Dach te jedynki zera:-p
Mój K ostatnio był zsypany tylko , że brzuch, ramionka i uda z tyłu i tak miał przez 3 dni, byłam z nim u lek i kazała wykapać w kali i ładnie zeszło.

Ale mnie mój M wku....przed chwilą:angry: on wiecznie czegoś szuka, i zawsze na mnie zgania, że to napewno ja mu gdzieś przełożyłam, to się chyba już nie zmeni, ale mnie to wnerwia:crazy:

życzę spokojnej Nocki
i u mnie takze czasami tak jest ze niestety jak czegos szuka(a czesto tak bywa)to zaraz"misia czy ty mi tego gdzies nie polozylas...":crazy:

Hmm cos mnie sie zrobilo i nie moge robic polskich literek tzn.wiecie Alt+jakas literka aby byla polska :baffled:bo jak klikam ten Alta to mi nic nie chce napisac i musze normalnie pisac jak leci:baffled:nie wiem czy wytlumaczylam na tyle aby skapowac:zawstydzona/y:

Witajcie
My już po spacerku , po pierwszej drzemce teraz druga, a ja zupkę gotuję,wczoraj któraś z was pisała o pieczarkowej i tak mnie naszła ochota:-)
Opuściliśmy K łóżeczko i zdjełam ochraniacz, młody ma dostęp do szczebelków i ostro je wcina:rofl2: a w nocy przez sen łapie za nie i próbuje się podnosić, a ja ciągle na czatach, żeby głowy nie poobijał:dry:.

Najlepszego dla Półroczniaków

Miłego dzionka

reklama
Heloł laseczki!
U nas dziś ukrop,że nie ma czym oddychać ale Ameryki to ja nie odkryłam wiem,wiem ...:-D
Teraz piję sobie kawkę i czekam jak Z z pracy wróci,a co do niego to też okropnie mnie wkurzaja pytania typu"nie wiesz gdzie są moje majtki?" tak kurna wiem bo je sobie czasem zakładam:crazy:

Bećka ta pieczarkowa to u mnie była ale na szczęście ugotowałam tyle że i na dziś jest więc mam labe,przecież nie będe wylewać pól gara zupy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry