reklama

Styczniówki 2010 !!

witam

widzę że większość dzieciaczków ma już ząbki ja się martwię o małego on nadal ani jednego, poczekam jeszcze kilka dni a w przyszłym tygodniu wybiorę się z nim do lekarza rodzinnego zobaczymy co powie, bo Michaś strasznie się śliczni od 4 miesiąca, wszystko gryzie a ząbków brak.

A teraz już myślimy nad roczkiem chcieliśmy zrobić w restauracji, więc się rozglądamy ceny około 50 złotych a chcemy zrobić na 30 osób :)

reklama
Witam dziewczynki

Chyb moje dziecko skacze bo jet nie do zniesienia....nie płacze tylko jęczy, cały dzien, ciągle mu cos nie lezy a najlepiej jest na rękach....z takim podejsciem to on nigdy nie zacznie raczkowac

Miłego dnia

witam

widzę że większość dzieciaczków ma już ząbki ja się martwię o małego on nadal ani jednego, poczekam jeszcze kilka dni a w przyszłym tygodniu wybiorę się z nim do lekarza rodzinnego zobaczymy co powie, bo Michaś strasznie się śliczni od 4 miesiąca, wszystko gryzie a ząbków brak.

A teraz już myślimy nad roczkiem chcieliśmy zrobić w restauracji, więc się rozglądamy ceny około 50 złotych a chcemy zrobić na 30 osób :)

Nie masz się czym martwić, jedne dzieci ząbkują wcześniej inne później, to sprawa indywidualna i uwarunkowana genetycznie, córeczka mojej sąsiadki zaczęła ząbkować jak skończyła 13 miesięcy, jest starsza od Mikołaja o 10 miesięcy, a ma o 1 ząb mniej.

Moj łobuziak dzis ma jakiś problem z brzuskiem , zmieniałam pieluiche juz 4 razy i za kazdym razem trochę plasteliny:baffled:

I tak jak Joli jest mega marudne, nie płacze tylko ma-ma, ma-ma

A jak się zdrzemnie to spadamy na spaceros:-)

Sel niezwykłe zdjęcia

Tak jak dotychczas bo boje sie zaryzykować czegoś nowego.:-p
Czekoladowy brąz (dość ciemne wychodzą);-)

E: i jak poradziliście sobie z tą anemią? Bo mój Adaś jest strasznym niejadkiem :(

Laura też niejadek i sądzę że to odrobina wina anemii. Ja musiałam jej dawać żelazo w syropie - to już ostatni miesiąc - morfologia się poprawiła więc nie chce jej szprycować.

Bardzo ładny kolor wybrałaś.

A nam wyniki morfologi potrzebne do kardiologa na wizyte kontrolną ( szmery)

Ale za pierszym razem była tragedia, próbowała z 7 minut i nic z tego , zal mi Z i spróbujemy bez wyników. Nie mam serca patrzec jak dłubią igła i na dodatek nie przynosi to rezultatu.

U mnie się wyjasniło:-)

U nas za pierwszym razem baba szukała godzinę żył - 2 razy się wbiła i nic nie wyszło. Kazała przyjść za dwa tygodnie - było to samo. Więc poszłam gdzie indziej (inna przychodnia) - było dość ciężko ale babeczka ładnie znalazła i mała ledwo co się zorientowała. A wszystko przez zrosty no i przez to że ma bardzo kruche, cienkie i głęboko schowane te żyłki -dokładnie tak jak ja.

Jak mówicie o tym pobieraniu krwi to przypomina sie nic innego jak zakładanie wenflonów Agatce:-( Jak ją kłuli iles razy, bo nie potrafili wbic sie w zyłe:-( i tak 10 razy... koszmar normalnie, dziecko płacze jak nigdy, a Ty nic nie mozesz zrobic i płaczesz z dzieckiem:-(

Znam to przeżywałam to samo w szpitalu - kilka razy nawet wychodziłam bo nie mogłam się opanować. Straszne przeżycie.

No i jestem.

Wróciliśmy z Damianem z zakupów. Przez cały market krzyczał baba ba ba baba :szok:
Słysze ze jeszcze mu sie ta baba udziela. Swoją drogą babcia byłaby przeszczęśliwa jakby usłyszała. Ale nagrałam go i wyśle jej mailem :-D

Rozglądałam sie za bucikami na zime dla Damiana masakra :szok::szok: Mało ze jeszcze zimowych nie mają na sklepach to juz mi babeczka mówi ze lada dzien sie zaczną a cenowo to wygląda od 350 NOK w górę tj. jakieś 175-180 zł :szok::szok: najtańsze !!! W zeszłym roku fajowe widziałam ciekawe czy teraz znajde choć troszku podobne :confused:

Paulina mnie tez by sie zdało ufarbować włosy. Ale niemoge znalezc tutaj swojego koloru ciemna wiśnia ewentualnie głeboki burgund ;-) Z innej beczki jak mój synuś widzi Twojego Adasia na fotkach to tak sie cieszy ze szoggg na inne dzieci tez reaguje ale najbardziej na Adasia hehe Oj a dzieciaczki to on bardzo lubi :-D:-D:-D

Ja bym się wstrzymała jeszcze z tymi bucikami - znaczy się wiem że zimno tam u was - ale o ile nie będzie już twój synuś chodził to wystarczą grube skarpety ze skórzanym spodem i rajstopy. A ceny rzeczywiście macie z kosmosu.

witam

dla poprawienia wam humorkow polecam ta strone....cudne dzieciowe zdjecia! ja sie zakochalam! Kobieta ma wyobraznie!
Mila's Daydreams

Prześliczne zdjęcia - za taką sesję warto zapłacić trochę grosza.

hej Dziewczyny :-)

a ja dzisiaj wściekła bo prawka oczywiście nie zdałam :-( we wtorek mam kolejne szóste juz podejście :-(
ale tym razem perfidnie mnie ulał koles, wracalismy juz do WORDu , miałam jakies 500 m ! a on mi nagle po hamulcach ! bo sie okazało ze szedł pieszy po chodniku !!!! nie podszedł nawet jeszcze do pasów i ja niby mam sie domyslać czy on chce przejść czy pójdzie dalej?! i koniec egzaminu ! i koles póscił mi jeszcze tekst ze to zapraszam kolejny raz, niech pani stanie w tej długaśnej kolejce i się umówi na nastepny termin ( i zapłaci oczywiście) ! szydera ja już nie mam siły ! co ja im zrobiłam ze tak mnie gnebia :-( :-( :-(

później nadrobie i po odpisuje ....

witam

kobitko spokojnie:-)Dominiś pierwszego zębolka dostał jak miał te 10 miesiecy:-)a Alanek także jeszcze nie ma i pewnie pójdzie w ślady brata:-)

WITAM:-)

o jej coś ty za buty szukała:szok:w Deichmannie sa super butki i fajne ceny:tak:ja zawsze tak za 60 zł kupuję i są dobre jakościowo i jak widać cenowo super:-)

Patrysiu normalnych bucików szukam ale ja w Norwegii mieszkam a tu ceny to z kosmosu są. Ogólnie zycie tutaj drogie jest .

noo to macie tam niezłe ceny:baffled:szwagier tam wyjeżdża i fakt drozej ale i płaca lepsza takze nie jest aż tak źle tylko ze faktycznie przesada niezła:sorry2:

TYSIOLEK ty bidulo co za palant:no:ale wiem że własnie tak robia i życzę abyś trafiła na super gościa:tak:

reklama
Witam dziewczynki

Chyb moje dziecko skacze bo jet nie do zniesienia....nie płacze tylko jęczy, cały dzien, ciągle mu cos nie lezy a najlepiej jest na rękach....z takim podejsciem to on nigdy nie zacznie raczkowac

Miłego dnia

może to skok?

Aga, cena butów zawrotna.
A ja chciałam wczoraj kupić jesienna czapeczką i nic nie było w klepie.

Nas też dzisiaj kłuli, włączyłam Fafli muzyczkę w telefonie i wywijam jej przed oczami, żeby odwrócić jej uwagę, a ona jak na złość w pielęgniarkę zapatrzona :-D Zapłakała na 5 sekund i ubrałyśmy się, jakby nigdy nic :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry