reklama

Styczniówki 2010 !!

Nika, mloda lapie jak jej wygodniej. Nie przejmuj sie tym, ze Twoj synek moze byc leworeczny. Dzieci leworeczne sa bardzo inteligentne. Uwierz. I jeszcze takie zboczenie polonistyczne. Zmien w suwaczku 'zawacham' na 'zawaham' (wahac sie a nie wachac sie). ;-)

reklama
Nika, mloda lapie jak jej wygodniej. Nie przejmuj sie tym, ze Twoj synek moze byc leworeczny. Dzieci leworeczne sa bardzo inteligentne. Uwierz. I jeszcze takie zboczenie polonistyczne. Zmien w suwaczku 'zawacham' na 'zawaham' (wahac sie a nie wachac sie). ;-)

Hahahahahaha ja tu na kawkę zapraszam taka miła niby jestem a tu proszę mnie poprawiają hahaha (dzięki:))
Ja się nie martwie.Mineły lata prześladowania leworęcznych:) Tak tylko chciałam wiedziec.Bo może to normalne że dzieci łapią w lewą rączke różnie to z nimi bywa.:)
Kupie Nikodemowi najwyzej kubek dla leworęcznych:)A i ostatnio widziałam nozyczki dla lewusków:))

I ja sie przyłączam do życzeń dla Tymka i pozostałych 8 miesięczniaków.

U mnie dziś jakby deko lepiej z samopoczuciem czego się bardzo cieszę. Na dworze za to leje jak diabli cały dzień więc siedzę pod kocykiem i patrze w okienko:):)

Spokojnej nocki dziewczynki

A kuku wszystkim...;-)

Wczoraj z urlopiku wróciliśmy... niestety chorzy. Klima na sali weselnej dała efekty i nawet mnie dorwało!:wściekła/y: Ale weselicho i tak rewelacja!!! Już nie pamiętam kiedy ostatnio się tak bawiłam...:-):tak:

Gratuluję wszystkich nowych zęboli. Natek lada dzień będzie miał pięć bo trzy na raz mu idą!!!:szok: A jak się męczy biedaczek...:-(

Mykam lulać po pierwzym po urlopie dniu pracy... Spokojnej nocki życzę pa pa:-)

Witam!

Matko jak super wpadłam do Was na chwilkę i dopiero co się skapnęłam tak więc Jola.24 gratki dziewczyno,dobrego samopoczucia no i co tu jeszcze?chyba tym razem może córeczki czyli siostrzyczki dla Olusia.

Kaja sto latek dla Tymka

a u nas chyba ten kredyt nie wypali jestem załamana jutro jedziemy do banku i zobaczymy
Dobrej nocki

Witam z rana

Alem się nie wyspała, M wczoraj grasował do 1.00 w nocy a ja mam taki lekki sen ze spać nie mogłam:wściekła/y:

A Z pobódkie standartowo o 7 zrobiła, niezależnie o ktorej by poszła spać i tak o 7 wstaje....hehe

Wszystkim co obchodzą miesięcznice wszystkiego dobrego i duuuuzo zdrówka:-)

reklama
Hej

U nas pobudka o 5:angry: ja zwariuje.. do 5.40 gadał i się kręcił później mleczko mu dałam i kimnął do 7.

Malwina ty się ciesz ,że do 7 ja co wieczór błagam K żeby chociaż do 7 pospał:crazy:

NA dworze pochmurno, ale i tak trzeba będzie się na chwilę przewietrzyć. Nic mi się nie chce, nie mam pomysłów na obiady:sorry: jak pytam M co chce na obiad to standardowo odpowiada- obojętnie co zrobisz to zjem:confused2:

Miłego dzionka
Zdrówka dla chorusków
Najlepszego dla 8 miesięczniaków dzisiejszych i wczorajszych

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry