reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam wieczornie:-)

Z już spi , nocka była dosyć dobra nawet nie budziła się tak często jak zawsze ,ale dzisiaj zaczęła mocniej kaszleć także idziemy jutro do lekarza sprawdzić czy osłuchowo ok, bo zaczynam się trochę martwić...

A nasza pierwsza rocznica tez się udała, byliśmy w kinie a pozniej na spacerze i na deserze w Sheratonie w Sopocie. No i piękna pogoda:-)

Sel gratulacje pierwszego ząbka:-)

Hej
A my dziś byliśmy po raz 1 na basenie.REWELKA:-):-):tak::tak:
Mały taki zadowolony.Fajnie grupa 7 osobowa.Pani Ola prowadząca zajęcia ma takie fajne podejście do dzieci.Naprawde dziewczyny jak macie możliwośc to zachęcam na basen.
Mój mały tak się wymęczył przez 0.5 h.na basenie :laugh2:że juz w szatni zasnoł.:laugh2:
U nas w niedZiele są prowadzone zajęcia dla maluszków na ten dzień woda jest chlorowana minimalnie i podgrzana do 32 stopni.wydzielone 2 tory dla nas i nikt niepożądany tam nie wchodzi.
Bardzo mi się podobało.
Mały juz śpi i coś mu się śni bo się w głos śmieje:laugh2::laugh2:

Witajcie kobietki

Ledwie zyje po pracowitym weekendzie. O samopoczuciu nie wspomne bo chyba mdlosci mnie juz meczyc nie przestana...Olus daje nocami czadu, zebow nie wdac a ja z sil opadam...dlatego melduje grzecznie zem naal zywa i dobrej nocy zycze

Hej dziewczyny

Ja wysiadam juz:-( Przepraszam za nieobecnosc ale kompletnie brak mi czasu.Otoz ja od tyg jestem chora:no: Co najgorsze Adas podlapal ode mnie i zlapalo go w sobote dzis jest gorzej idziemy do lekarza zaczelo sie od katarku. Teraz wiem co czulyscie kiedy wasze malenstwa chorowaly.Mnie serce boli jak widze kiedy placze i nie zasypia inaczej niz na rekach.Marudzi ciezko mu oddychac przez nosek..Zaczal w nocy kaslac. Ja w maseczce sama nie najlepiej sie czuje a w niedziele mamy chrzciny :(:(:( wyc sie chce. Adas placze ja razem z nim. Temperatury nie ma. Ciekawe co powie dzis p.Doktor.Dobrze ze M mial troche wolnego to mi pomogl, ale i jego zarazilismy katarem. Ja w weekend znow dorabiałam na weselu żeby zdobyc trache dodatkowego grosza.Wiec sie troche doprawilam.Wczoraj wrocilam o 7 przespalam sie do 13 i poszlam na poprawiny wrocilam o 24 a od 4 nosze Adasia na rekach:-(:-(:-(

Z milszych rzeczy Adas nauczyl sie bic brawo co wykonuje kilkanascie razy w ciagu dnia:biggrin2::tak:Cudownie to wyglada, oraz robi z tata noski - noski:-D
A i moja kumpela urodzila w pt przez CC coreczke 58cm i 3400g:) Mala Julia jest malym cycożercą:)

Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz przepraszam

Hej dziewczyny,melduje się ,że nadal żyję.U nas wszystko dobrze ...tylko mąż dziś wrócił do pracy po 2 tyg urlopu i znów całe dnie sami z Mateuszem.W domu cicho i smutno...ech...szkoda ,że trzeba pracować.Po za tym ciężki okres bo małego ani na chwilę nie moge zostawić (mało tego nawet odejśc od niego) ciągle staje i łazikuje przy meblach a jak mu coś nie idzie to bęc i płacz:-(Także w domu nic nie daje rady dziś zrobić,nawet nie umyta jeszcze chodzę...
Paulinaa duzo zdrówka dla malucha i dla Was również.Przykro mi czytać ,że jeszcze musisz biegac gdzieś po weselach.Dużo sił życzę.Myślę o Was ciepło i mam nadzieję ,że prześlę dobrą energię:happy:
Malwina dla Twojego maluszka tez dużo zdrówka!
Jola...mam nadzieję ,że mdłości przejdą szybko.Oby szybciej niz mi...ja przed wyjazdem na cc jeszcze tuliłam toaletę:eek:...och jak sobie wspomnę:wściekła/y:Dużo sił zyczę!
Gratuluję tez nowych perełek!:-):-):-)

reklama
Witam

Paulina duzo zdrówka, ja zaraz dzwonię do lekarza umowic się na wizyte bo sie rozkreca chorobsko

Z próbuje zasnąć a ja idę się ogarnąć i troche mieszkanie.

Dam znać co tam u nas jak wrocimy od lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry