reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Rox pewnie ze sie miejce znajdzie ! upchniemy Cie jakoś !
jak co to czekaj na lotnisku w Łodzi tam będziemy upychać ! :-D

raaany jak mi zimno - jakoś jeszcze nie przestawiłams ie z upałów do takiego zimniska ! brrryyyyyyy bryyy bry

Witajcie

No prosze, dziewczyny avatarki zmieniaja, co jedna to ładniejszą fotke wstawia, czyzby jakie wybory?????? Miss BB cy jak?:):)

No to sie zameldowalam, nawet na żarcik sobie pozwolilam a teraz ide dalej lezakowac:) Puki dziecko spi, w nocy tak dal czadu ze nie pytajcie, prosze oddac mi moje dziecko!!!!!! Na ten tychmiast!!!

Milego dnia

Rox pewnie ze sie miejce znajdzie ! upchniemy Cie jakoś !
jak co to czekaj na lotnisku w Łodzi tam będziemy upychać ! :-D

raaany jak mi zimno - jakoś jeszcze nie przestawiłams ie z upałów do takiego zimniska ! brrryyyyyyy bryyy bry

Jak Gabi miała rok (styczeń 2007) polecieliśmy na Teneryfę - dwa tygodnie ciepełka, słonca i kąpania się w basenie - na podróż powrotną ubraliśmy się w swoim mniemaniu ciepło - jak wysiedliśmy na okęciu to myślałam że hipotermii dostanę - zimnica okrutna była (a podobno wtedy było ciepło - wg mojego taty)

Jola witaj ;-)

Jak Boo bedzie miał rok (styczweń 2011 jak by która nie wiedziała ) to pakuje manatki tez spadam gdzies gdzie cieplej ..nie wiem czy do tegoc zasu na tyle finansowo sie odepchniemy zeby na Teneryfe - ale spadam gdzies gdzie cieplej bo nie ogarnę tej pogody !!!!

Kotek myśmy kupowali last minuta - ale to pierwszy i ostatni raz - nie lubię wyjeżdżać zorganizowanie - wolę sama wszystko załatwiać - jest taniej a w europie można spokojnie wyjeżdżać tak z dzieckiem.... My też planujemy w styczniu pojechać gdzieś co ciepełka.

Ja uwielbiam Turcję - mam tam sporo znajomych i ciepło wspominam tygodnie kiedy tam mieszkałam - mieszkałyśmy po azjatyckiej stonie i codziennie płynęłyśmy promem na europejską stronę Stambułu - piękne dzikie miasto / państwo

Chorwację również lubię i bardzo mi się tam podobało - w zeszłym roku pojechaliśmy samochodem i zwiedziliśmy prawie całą - piękny kraj

Praga Czeska - to jest moja miłość - gdyby ktoś mi zaproponował tam pracę bez namysłu bym się zgodziła - uwielbiam tamto miejsce

Ale

To właśnie na Teneryfie chciałabym mieszkać na starość - ma coś cudownego w sobie - nie wiem co ale jest to miejsce dla mnie

A co do dupska to ja też wolę nim zarządzać :-)

Hello laseczki......
Wakacjujecie tu.... Mnie to chyba nigdy na zagraniczne wczasy stać nie będzie, ale ale się nie martwię w Polandii za rok będzie lato :-D:-D:-D
Jola24 C też dał dziś popalić i nie wiem jak się nazywam....

Miłego Wam!

Mhhhhh ale sie rozmarzyłam o tych wycieczkach zagranicznych... My pewnie narazie też się nigdzie zagranicę nie wybierzemy, ale jeśli to napewno pojechalibyśmy samochodem terenowym bo lubimy takie wyprawy gdzie nikt nam nie mowi o ktorej sniadanie itp.i mozna zobaczyć duzo wiecej.

(Tesciowie od 3 lat jezdzą samochodami do Rumuni, Czarnogóry, Istanbułu w tym roku Grecja , także swietna sprawa)

Za granicą byliśmy(samochodem) w zeszłym roku w podrózy poślunej w Paryżu, Holandi, Niemczech, Luksemburgu i Czechach, oczywiscie zachaczyliśmy jeszcze nasze Polskie góry. I pojechałaym jeszcze raz gdyby kasa na to pozwoliła:-)

ha, ha, ha...wy tu palnujecie wycieczki zagraniczne za pół roku, a ja tak długo czekać nie będe i w najbliższym tygodniu (ponoć ma być ciepło) funduje sbie z m. i małym wycieczkę na pare dni nad jeziorko. Taniej i szybciej :-D:-D:-D:-D:-D mój m. chce pokazać synkowi jak się ryby łowi :-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2: Oczywiście moje dziecko chętnie zajmie się wędką, a raczej kołowrotkiem z żyłką:-p:rofl2::rofl2::rofl2: I pokaże tatusiowi inne zastosowanie wędki :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Witam z rana

Co to za pogoda za oknem , pytam się???:angry:

a ja ostatnio się chwaliłam ze Z nie choruje a tu proszę rano zaczęła psikać ,kasłać i katar cieknie z nosa ze hoho.:wściekła/y: Chyba tesciowa ją zaraziła.
I chyba nici z naszej pierwszej rocznicy ślubu:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry