BlackWizard
Fanka BB :)
Agagsm my wynajmujemy mieszkanie, więc meble itp były. Ale od groma jakichś innych rzeczy, też mam dość :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Przechwaliłam rowerek .
Jak Natuś się w nim bawił to całym ciałem oparł się na kierownicę. Nie zdążyłam go złapać i się przewrócił!!! Głową uderzył o podłogę. Na sygnałach do szpitala! Zrobili mu badania i ma lekki wstrząs mózgu! Moje Maleństwo Kochane! Jest już w domu ale muszę na niego uważać. Żadnych zabaw wysiłkowych ani też zbyt pobudzających. Od dzis koniec z jakimikolwiek wynalazkami dla dzieci tylko wózek i kocyk na podłodze. Ryczałam gorzej od niego i ciągle się nie mogę otrząsnąć po tym co stało się na moich oczach! Jestem wściekła sama na siebie!

Chyba w ogóle dziś nie zasnę...
[B pisze:bibik13[/B];6083174]A ja jak zwykle nocną porą...
Roczek za nami i niestety zakończony wezwaniem karetki!Przechwaliłam rowerek .
Jak Natuś się w nim bawił to całym ciałem oparł się na kierownicę. Nie zdążyłam go złapać i się przewrócił!!! Głową uderzył o podłogę. Na sygnałach do szpitala! Zrobili mu badania i ma lekki wstrząs mózgu! Moje Maleństwo Kochane! Jest już w domu ale muszę na niego uważać. Żadnych zabaw wysiłkowych ani też zbyt pobudzających. Od dzis koniec z jakimikolwiek wynalazkami dla dzieci tylko wózek i kocyk na podłodze. Ryczałam gorzej od niego i ciągle się nie mogę otrząsnąć po tym co stało się na moich oczach! Jestem wściekła sama na siebie!
![]()
i jeszcze mam ciarki jak o tym pomyśle i ciagle gdzieś przydzwoni w jakąs zabawkę albo podłogę, mimo ze bardzo uważam.

ciocia już nam rezerwuję siebie do pilnowania bo powiedziała ze takie grzeczne dzieci to zawsze moze pilnować:-)i takim sposobem już obmyślamy z M aby sobie jakąś randke zrobić:-)no ale nie teraz nie chcę tak dobroci cioci nadużywać
ojeju to straszneA ja jak zwykle nocną porą...
Roczek za nami i niestety zakończony wezwaniem karetki!Przechwaliłam rowerek .
![]()

dobrze że nic powarzniejszego się nie stało!!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PIERWSZEGO ROCZNEGO STYCZNIACZKA:-)super ze przeprowadzka udana ze z mieszkania jesteście zadowoleni:-)Witam :-) W końcu mam chwilę żeby usiąść i coś skrobnąć. Po przeprowadzce ok, okolica super, cisza spokój, 5 min drogi od nas jest port - wieczorem widoki wspaniałe - pięknie podświetlone statki. Jakieś 10 min drogi spacerkiem do centrum Gdyni, na plażę. Sklepy i wszystko co potrzeba też bliziutko. Dziewczyny świetnie się zaaklimatyzowały, metraż dwa razy większy od poprzedniego mieszkania, mimo że też dwa pokoje, mają miejsca do harców bardzo dużo. Za budynkiem mamy fajny zielonych teren, ogródki działkowe, w tym jeden do naszej dyspozycji z pysznymi jabłkami. Jestem bardzo zadowolona, tylko niestety przeprowadzki są męczące ;-).