Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwsza marzyła nam się córeczka, no i mamy ... teraz M chciałby synka ... a ja sama nie wiem
chyba z 2 dziewczynkami byłoby łatwiej 
Moja to diabeł wcielony od urodzenia :-) I nie zanosi się, żeby miało być lepiej, wręcz przeciwnie :-) Oliś pomijając pewne drobne niedogodności jest dzieckiem idealnym :-) Znacznie łatwiejszym w obsłudze niż Jessica :-) Już od kilku miesięcy śpię maksymalnie 4 godziny na dobę, ale już się chyba do tego przyzwyczaiłam, bo jak ostatnio ładnie w nocy spali to ja spać nie mogłam
Hehehe i obowiązkowo jeszcze na pewno trzecia dzidzia będzie (to takie minimum, jak w przyszłości będzie więcej to nie będę płakać z tego powodu ;-) ), ale to dopiero za rok będziemy się starać. W przyszłym roku jadę na turnus z Olisiem do Polski i dopiero po turnusie zaczniemy starania
Oczywiście obowiązkowo na chłopca będziemy się starać, chociaż T. chyba jest za kolejną dziewczynką. To go wkręcę, że pracujemy nad dziewczynką, a będziemy na chłopca pracować