Witajcie baby.
Widzę, że świątecznie się zrobiło i dzieciowo

My choinkę ubraliśmy jednak wczoraj, choć leń pewnie aż do miasta
Sylwii siegał

, a to ładny kawałek drogi.
Choinka przeżyła noc sam na sam z kotami. Bombki całe i zdrowe więc może przetrwa. C też dziś wielce zdziwiony co to za okaz aż pod sufit Mu postawili, pomacał bombki, ale generalnie odpuścił

, ale wiadomo pilnować gościa trzeba.
Dziś sam wstał z podłogi bez trzymanki - tatuś dumny bo widział, a mamusia w garach, bo śniadanie robiła

No nic, pewnie się doczekam jeszcze, ale jakoś nie mam szczęścia do oglądania pierwszy raz umiejętności Syna - zwłaszcza tych spektakularnych.
Topoleczka mam nadzieję, że w święta choinkę jednak będziecie tym razem mieli, a i Twój facet, jak i
każdej z nas przemówi ludzkim głosem i zacznie po sobie sprzątać..- choć nie powinnam narzekać bo mój raczej sprząta, ale trzeba gnać....
No i teksty w stylu
po co to robić jak za chwilę się znowu "nasyfi" na porządku dziennym- chyba taki gatunek
Andzia dzięki za życzonka!!!
Choruszkom zdrowia.
Malwina mam nadzieję, że problemy są tylko przejściowe.
Paula to jednak mama otwarła to przedszkole prywatne

Wow, dużo dzieci macie?
Kim jest mama z wykształcenia? Dużo formalności? Ma jakieś specjalne lokum czy macie domowe przedszkole?
Fajnie, że Zuzia taka grzeczniutka.
Co do większej ilości dzieci- to ja dziękuję - choć bym bardzo chciała, ale 1. ktoś musiałby chodzić za mnie w tej ciąży, 2. urodzić.
Wczoraj dostałam @ i bóle miałam niemal jak przy porodzie, do 2-giej w nocy wyłam zażerając się tabletkami czego normalnie nie robię.
Tak więc chwilowo dziękuję!!
Za inne starające się trzymam kciuki

Niech Wam Mikołaj przyniesie bobo pod choinkę
Miłego dnia!