reklama

Styczniówki 2010 !!

Wiesz co, Tymek też długo pił Bebilon Pepti (dla alergików na mleko) na receptę. Później lekarka, po dobrej reakcji na nabiał, poradziła przejść na Bebilon Junior. I przeszliśmy. Ta alergia pojawiła się jakoś w międzyczasie chyba, nawet trudno mi stwierdzić kiedy:zawstydzona/y: A lekarkę faktycznie mamy najlepszą:tak:Sama ją wybrałam:-) Może zmień pediatrę Julki? Bo do alergologa potrzebne jest skierowanie. Przynajmniej my dostaliśmy. Niech przebada Małą i może też testy zrobi. Po co Maluda ma się męczyć. Ja bym zmieniła lekarza. Widzę, że jesteś z , Gdańska, więc macie tam chyba spory wybór:-) Ja zanim wybrałam lekarkę dla Tymka, szukałam o niej opinii w necie-same pozytywy. I okazało się, że były prawdziwe:-)

reklama
witam
o pierwsza dziś jestem ;-). topoleczka wiesz zobacze co mi powie bo w przyszły tydzień ide na szczepienia z J i zapytam o skierowanie do alergologa jesli mi powie ze nie widzi potrzeby to faktycznie zmienie lekarza. Ona najczesciej mi tak mówi jak ja mam jakieś spostrzezenia i to ja podsówam jej rozwiązania - co to za lekarz, krew mnie zalewa ze złosci, ale dam jej ostatnią szanse. Pozdrawiam i miłego dnia kobitki.

Rox
, nie marudź tylko coś wypłodź;-) No niestety nie jest to dla nas teraz łatwe jak widać...

płodzę coś :-D może być ??? ;-)

przyznaje że po długim czasie "martwego sezonu" na BB ciężko mi się na nowo wkręcić :-)

u mnie ciepło ale pada ... grrr

Boo od rana szalał na balkonie, teraz padł i śpi :-)

głowa mnie boli dziś - ciśnienie nędzne ...
poza tym jestem przed @ i ciągle chce mi się jeść !!!!!

Witam

My już po pierwszym spacerku, K najchętniej stoi w garażu i obserwuje brumbrumy:) Teraz śpi i jak wsatnie to jeszcze pójdziemy na działeczkę. Zauważyłam że jak idę z nim do południa na dworek to później zjada całą miskę zupki:) dziś wcinał rybną z makaronem a mnie cofało hehehh lubię ryby ale smażone w zupie nieeeee.

Dziś przyjeżdzają znajomi i rozpoczynamy sezon grilowy mniam, uwielbiam kaszaneczkę i skrzydełka i kiełbaskę :)

rox ja też jestem przed @ i zjadam wszystko co stoi mi na drodze heheheh

Miłej soboty kobitki

Czesc Stycznioweczki!:-)
My rowniez coraz wiecej czasu spedzamy na swiezym powietrzu. Dzisiaj u nas do poludnia padalo.
Nie pochwalilam sie, ze 29 urodziala mi sie bratanica :-). Dziewczyny narazie sa w szpitalu, bo Amelka dostala zoltaczki.

Witam Kobietki w ten sobotni wieczór:-)!

My dzisiaj w zoo z dziadkami byliśmy. Na dworze cały dzień zbierało się na deszcz (czyt:.było szaro), rano nawet pokropiło, więc się zastanawiałam czy to popołudniowe zoo wypali. I wypaliło:tak:Było ciepło i nie spadła ani kropelka deszczu. Nawet dwa placyki zabaw zaliczyliśmy. Już niedługo cały ekwipunek do piaskownicy trzeba będzie zakupić;-)

Rox, całkiem nieźle:-)Staraj się płodzić dalej;-)Ja teraz mam właśnie@ i dzisiaj jem co mi wpadnie w ręce:zawstydzona/y:

Edytka
, jak Julka ma uczulenie, to nie powinna być szczepiona.Kiedyś rozmawiałyśmy o tym na innym wątku i moja pediatra to potwierdziła.Najpierw trzeba znaleźć i wyeliminować przyczynę alergii.Ja gdzieś indziej chodzę na szczepienia, a gdzieś indziej do pediatry i powiem Ci, że na szczepienie się nie wybrałam do przychodni, bo bałam się, że mimo alergii będą chcieli mi go szczepić, byleby odhaczyć kolejne dziecko na swojej liście...

Asienka
, gratuluję bratanicy:-)Niedługo Ksawuś będzie miał się z kim bawić:tak:Tymcia kuzyn lub kuzynka (obstawiam facecika) urodzi się w połowie wrzesnia:-)

polazłam dziś na zakupy - w planach miałam tunikę ...wróciłam z jeansami, butami i torebką ... zrozum babę - zamiast się cieszyć już jęczę ze nie mam co na góre przywdziać ... ;-)

reklama
Topoleczka to mnie uswiadomiłas bo mnie nikt nie poinformował ze jula nie moze byc szczepiona :szok: to co ja mam teraz robic? wziąsc skierowanie do alergologa? ona dopoero w lipcu ma wolny termin:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry