topoleczka
Fanka BB :)
Edyta,Masakra z tym lipcem
Ale to alergolog ma ten termin czy Wasza pediatra?Ja jeszcze nie sprawdziłam, kiedy nasz alergolog ma wolny termin-mam nadzieję, że wcześniej...Ja nie szczepię na razie, czekam na wizytę w alergologa i jego opinię.
Tu masz moje pytanie na naszym forum i odpowiedzi https://www.babyboom.pl/forum/dziec...ki-badania-okresowe-i-inne-39557/index44.html
A tu jakieś inne forum na ten temat Szczepionki niewskazane dla alergików - Forum Medyczne
Rox, za kobietkami nie nadążysz;-)One jakoś dziwnie myślą;-)Ja też tak mam z zakupami. Najgorsze jest to, że jak nie mam kasy na przykład, to widzę sporo fajnych ciuchów, a jak już chcę/muszę kupić, to łażę,łaże i kurcze z lupą muszę szukać. Na szczęście nie zawsze:-)Ale jestem nieziemsko zła jak cały dzień zmarnuję na szukanie jakiegoś ciucha i go nie znajduję...Taki niesmak pozostaje...I trzeba dalej szukać
A co się w międzyczasie kupi, to moje;-)
Dziś ciocia wzięła Tymcia do swojej teściowej na imprezkę, bo stwierdziła, że Mały będzie mógł się pobawić z innym bąblem, starszym o 3 miesiące. Okazało się, że mój odważny synek w ogóle nie chciał się z Grzesiem bawić, a jak go widział, to płakał i chciał na rączki
Nie wiem, czy brak mamy i taty to sprawił, czy zmęczenie, czy za dużo obcych...Miałyście podobnie?U nas to pierwszy raz, bo dzieci się Tymuś normalnie nie boi...
Ale to alergolog ma ten termin czy Wasza pediatra?Ja jeszcze nie sprawdziłam, kiedy nasz alergolog ma wolny termin-mam nadzieję, że wcześniej...Ja nie szczepię na razie, czekam na wizytę w alergologa i jego opinię. Tu masz moje pytanie na naszym forum i odpowiedzi https://www.babyboom.pl/forum/dziec...ki-badania-okresowe-i-inne-39557/index44.html
A tu jakieś inne forum na ten temat Szczepionki niewskazane dla alergików - Forum Medyczne
Rox, za kobietkami nie nadążysz;-)One jakoś dziwnie myślą;-)Ja też tak mam z zakupami. Najgorsze jest to, że jak nie mam kasy na przykład, to widzę sporo fajnych ciuchów, a jak już chcę/muszę kupić, to łażę,łaże i kurcze z lupą muszę szukać. Na szczęście nie zawsze:-)Ale jestem nieziemsko zła jak cały dzień zmarnuję na szukanie jakiegoś ciucha i go nie znajduję...Taki niesmak pozostaje...I trzeba dalej szukać
A co się w międzyczasie kupi, to moje;-)Dziś ciocia wzięła Tymcia do swojej teściowej na imprezkę, bo stwierdziła, że Mały będzie mógł się pobawić z innym bąblem, starszym o 3 miesiące. Okazało się, że mój odważny synek w ogóle nie chciał się z Grzesiem bawić, a jak go widział, to płakał i chciał na rączki
Nie wiem, czy brak mamy i taty to sprawił, czy zmęczenie, czy za dużo obcych...Miałyście podobnie?U nas to pierwszy raz, bo dzieci się Tymuś normalnie nie boi...
Ostatnia edycja: