reklama

Styczniówki 2010 !!

hej

talia u mnie z jedzeniem jest to samo,ja kombinuje z obiadami codziennie coś innego dla księcia a on albo zje dwie trzy łyżeczki albo wcale:( dobrze że mleko pije,jogurty wcina, no ale placuszka ziemniaczanego czy takie na mleku zsiadłym to on nie odmówi heheh

macie może jakiś super sprawdzony preparat do czyszczenia kabin prysznicowych?

reklama
:-(

Witam wieczornie:-)I muszę się Wam przyznać, że jestem wielką fanką zmiany czasu:tak: Tymcio przestawił się na czas letni dwa dni przed faktyczną zmianą czasu i zaczął wstawać ok 5:40:szok:Tak więc teraz wychodzi z tego 6:40, więc brzmi duuużo lepiej nie;-)A dzisiaj wstał nawet po 7, więc byłam przeszczęśliwa i wyspana:-)

Byliśmy dziś u lekarki na kontroli. Mamy skierowanie do alergologa na badania. Jestem ciekawa, co wyjdzie...

Bećka,nie znam niestety środków do czyszczenia kabin, bo my wannowi jesteśmy i nam Cif wystarcza:-)
A co do jedzona, to u nas IDEALNIE:-):-):-) więc nie łączymy się z Wami w bólu;-)

Rox
, nie marudź tylko coś wypłodź;-) No niestety nie jest to dla nas teraz łatwe jak widać...

Hej kobietki wracam już do was:-)
Bartek ma już 10 zębów i miałyście racje to 4 wyszły a nie jak myślałam 5
Topoleczka a co Tymkowi jest że do alergologa dostał skierowanie?wysypka pewnie bo sorki ale nie nadrabiałam więc sie pytam.My jesteśmy alergikami od 2 msc dopiero i mały pije bebilon pepti a do alergologa będziemy szli dopiero jak mały skończy 2 lata tak ustaliła nasza pani pediatra bo uznała że narazie testy mogą jeszcze nie być w 100 % pewne więc u nas czekamy i nie jemy wielu rzeczy .

Aguśka gratulacje już takiego bogatego wachlarza ząbków!!!!
U nas niestety raczki w buzi i silnienie ale jeszcze nic nie wyszło:no:
Topoleczka ale mały wiedział jak sie przestawić:-D Super i pięknie że się wyspałaś moja Gabi ostatnio też długo śpi bo około 7.30 wstaje:happy2: Zobczymy jak długo/

Byliśmy wczoraj u pediatry i okazało się plamka na rączce Gabi którą ja uwazałam za alergie to grzyb:shocked2: Pimafucort ma pomóc
Dziś mamy też ortopedę wiec chyba będe budzić księżniczke zeby się nie spoźnic

witam i ja

Ale tutaj mega pustki

U nas tez po zmianie czasu Zuzia wstaje około 7.30 8.00

Ale pogoda do bani , mowią ze ma byc ciepło ale jakoś 5 stopni na termometrze...

talia a od czego ten grzyb??

U nas 16 stopni, słoneczko i pięknie na dworze. Taki grzyb mogła wziąć z kapania w wannie (to powiedziała lekarka, chociaż ja ją kąpię cały czas w jej wanience a nie w duzej naszej). Ja uwazam ze mogła podłapać z zabawek kapielowych takich kaczuszek które są wilgotne w smrodku po kąpaniu i tam moze jakieś dziadostwo sie tam rozwija. Tak naprawdę swiat nie jest jałowy ...
Gabi z tatusiem na dworze ja biorę się za ogarnięcie mieszkana:tak:

Aguska, Tymek miał czasem mocno czerwony policzek i szorstką skórkę na nim z tyłu przedramion, na brzuszku i pleckach plus wysypkę na brzuszku. Od 2 tyg. stosujemy emolium do smarowania i kąpieli plus syrop przeciwalergiczny plus jeszcze fenistil stosowaliśmy przez 7 dni. I pomogło. Muszę Małego na testy zapisać. Pediatra dała mi namiar na b.dobrego alergologa, który ma wytropić przyczynę alergii. Na razie z badania krwi, bo testy na sórze wyonuje się podobno dopiero u 3-4 letnich dzieci.

Szybciutko nam dziś dzień zleciał. Byli u nas dziadkowie Tymcia, a moi teściowie. Mały był z nimi i tatą kupę czasu na dworze, a pogoda dziś była super u nas:-)Ja w tym czasie zarabiałam na chleb i pieluszki;-) Po moim powrocie trochę się pobawiliśmy, a teraz Tymuś już śpi, a mama ma czas dla siebie:-)

reklama
WITAM
tak czytam co Topoleczka pisze i moja J tez ma czerwony policzek ,bo skaze ma od urodzenia ale moja P. pediatra nie zapisała mi zadnego lekarstwa. Moja córka tez do kompieli uzywa rózne emalia i mam masci na tego policzka, no i nie jemy nic od krówki ani tez od kurki, ale w wedlinach i innych przetworach zdazy sie białko i czasem ma zaogniony ten policzek , nie wiem jak jej pomuc zeby jej nie swedziało:-(, kurcze to ja mam mówić lekarzowi co ma przepisywać:wściekła/y:, daje mi tylko na recepte mleko i to wszystko. Wkuzyłam sie az.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry