• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Powiem Ci, że ja w pierwszej ciąży mimo, że córcia urodziła się duża 4400gram i 62 cm nie narzekałam, że jest mi cięzko. Tylko przez ostatnie 2-3 tyg strasznie bolała mnie rano i wieczorem miednica, bo rozchodziły się kości. A po za tym mogłabym chodzić w ciązy ciągle :-) Nie miałam ani spuchniętych nóg, ani nic innego :tak:

reklama
Powiem Ci, że ja w pierwszej ciąży mimo, że córcia urodziła się duża 4400gram i 62 cm nie narzekałam, że jest mi cięzko. Tylko przez ostatnie 2-3 tyg strasznie bolała mnie rano i wieczorem miednica, bo rozchodziły się kości. A po za tym mogłabym chodzić w ciązy ciągle :-) Nie miałam ani spuchniętych nóg, ani nic innego :tak:
szczesciara z ciebie ja tylko slysze ze pod koniec jest ciezko boli wszystko i wogule chca jak najszybciej urodzic

slyszalam ze jezeli w pierwszej ciazy mialas duzo rozstepów to w drugiej bedzie ich mniej.(chociasz jak masz skóre sklonna do rozstepów to moga sie pojawic nowe

To powiem wam, że chyba powinnam się cieszyć bo ja po pierwszej ciąży nie mam na brzuchu ani jednego rozstępu, na piersiach tylko kilka, ale może dlatego ze córa urodziła się pod koniec 7 miesiąca:tak:

Ja miałam zamiar iść na laserowe usunięcie, ale teraz będąc w ciaży na bank nie pójdę, więc pewnie pójdę po urodzeniu, jak tylko dojde do siebie.
Rozstępy to sprawa genetyczna i albo będą albo nie. Ja wierzyłam w cudowne działanie kremów, które mi nic nie dały.

zAgatka mi rozstępy wylazły po 8 miesiącu

wiele rozstepów które sa jasne teraz zrobia sie czerwone poprostu poglebia sie te które juz masz ja mam rozstepy na piersiach.zrobily mi sie jak tylko zaczelam dorastac.kiedys byly tak jasne ze nie zucaly sie w oczy a teraz od kad jestem w ciazy sa prawie bordowe jak bym pociela sie nozem a uzywam kremu na rozstepy i nic nie dziala

reklama
Ja już zaczęłam się wysmarowywać specyfikiem na rozstępy z nadzieją ze w tej ciąży też się ustrzegę. M mi kupił co szczerze mnie zdziwiło bo nawet słowem o tym nie wspomniałam firmy Pharmaceris wiecie coś na jego temat?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry