Kaja_10
Fanka BB :)
Kaja jakimi naturalnymi sposobami leczysz syna?
To długa historia, nie chciałabym przynudzać, martwię się też czy udałoby mi sie tak na szybko opowiedzieć i czy nie zostałabym źle zrozumiana.
Mam jak wiecie wiele niedobrych wspomnień, syn miał wylew, padaczkę wiele niepokojących innych rzeczy. To powodowało, że poszukiwaliśmy oprocz oczywiscie rehabilitacji ruchowej wiadomo było, że fizjologia nie dziala ok. Po nitce .... wiele zawdzięczam homeopatii, to dzieki niej syn uniknął wstawianai zastawek - mam wiele dowodow , badan, pierwsze dwa lata zycia to ciągle badania. Potem wynikaly nowe rzeczy, generalnie medycy zawiedli nas wiele razy, nie mam powodow do mega zaufania do nich. Medycyna naturalna natomiast znajdywala odpowiedć, dawała poprawę. U dziecka z problemami rozwojowymi ważne jest aby organizm był silny, aby biochemię jak najmniej zaburzać by miała czas i możliwosći naprawiac stracony czas.
Zaczynam... a mowilam ze nie bede - wiec w skrocie, jestem przeciwnikiem anntybiotyków, szczepien i wielu innych. Syn nie jest na farmakologii a atakow juz nie ma, nie choruje w ogole, nie pamietam kidy byl chory, przeziebiony, pilnujemy zywnosci ale bez przesady. Oj... duzo mogę, jesli ktoras z was bedzie zainteresowana mogę kontunuować ale straszyc tez nie chcę. :-)
Mamy wiec zaufane osoby, ktore szukaja przyczyn problemow i nie leczą symtomow, - wywalilismy wiele toksyn, metali, grzybow itd - roznymi preparatami, (nie tylko homeopatią - ziola, izopatia, suplementy, i inne) ale i zywnoscia.
Witam :-)Dzień dobry, można dołączyć??;-)
dziewczyny trzymajcie kciuki na 17 jade do szpitala npinanie brzucha nie przechodzi oprucz tego ciemno mi przed oczami wiec jade sie skontrolowac bo do poniedzialku nie bede ryzykowac i czekac .
Ja chyba tez bede dzwonic do mojego lekarza ,zeby wizyte przyspieszyc bo tez od wczoraj mi sie tak napina brzusio i sie boje czy wszystko ok jest,a do poniedziałku nie chce czekac
Dziewczyny trzymam kciuki oby to tylko wasze przewrazliwienie i nic groźnego, sprawdzić jednak warto. Piszcie po powrocie.
Ostatnia edycja:
. Jak medycyna nie pomaga, to człowiek zaczyna szukać innych środków walki z chorobami, niestety przy niektórych chorobach za pózno.