wizjonerzy! hihihihi
ci od płci dziecka!!!!
ci od płci dziecka!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proszę bardzo, ja zawrotami głowy reaguję z kolei na wysokie ciśnienie.Fakt, dzisiaj nie mierzyłam. W zasadzie to jestem niskociśnieniowcem, 100/60 to u mnie norma. Do tej pory przy spadku ciśnienia bolała mnie głowa, nie miałam zawrotów, ale ciąża ma swoje prawa. Zaraz zmierze. Wielkie dzieki za podpowiedź.

uff ciężko potem było.
Proszę bardzo, ja zawrotami głowy reaguję z kolei na wysokie ciśnienie.
zmierzyłam i 107/78 puls 84. Czyli w nornieTo może połóż się i odpocznij, bo ciężko się diagnozuje na odległość, a odpoczynek czasami jest zbawienny.niestety, chyba to nie tozmierzyłam i 107/78 puls 84. Czyli w nornie

To może połóż się i odpocznij, bo ciężko się diagnozuje na odległość, a odpoczynek czasami jest zbawienny.
może faktycznie trzeba zregenerować siły

I tak zrobie:może faktycznie trzeba zregenerować siły
No to miłego wieczorku.