reklama

Styczniówki 2010 !!

Ale w tym sierpniu weselisk, ja też mam dwa. I jeszcze nie mam zielonego pojęcia, w co się ubrac:no:. Musze sobie sprawić jakąś kreacje:tak::tak::tak: myślałam o sukience.:confused: A co do prezentów, to też jeszcze nie wiem, ale chyba damy kase, to wg. mnie najpraktyczniejszy prezent i zawsze się przyda, a do tego kupon totolotka:-D:-D:-D
A ja też w sierpniu brałam ślub:-D:-D:-D

no ja juz sukienkę kupiłam, na szczęście są to 3 rózne wesela więc kmogę mieć tą samą kreację bo inaczej chyba bym zbankrutowała;) jełsi chodzi o prezety to my też dajemy kase i zamiast kawitków kupony totka (tak sobie młode pary wymyśliły) i ja uważam ze to dobry pomysl, bo kwiatek zwiędnie a w totka zawsze można coś trfaić:-D ja zamiast kwiatków znbierałam na ślubie maskotki i potem zawiozłam je do szpitala dziecięcego:tak:
Jesli chodzi o zawroty głowy to mi pomaga odpovczynek...też mam ostatnio dośc często i to głównie jak się obudzę rano przed wtsaniem z łóżka i sama nie wiem od czego.pytałam gina ale stwierdził tylko że tak w ciązy może być ale moim zdaniem coś jest nie tak bo to przecież nie jest normalne żeby nagle z niczego mieć helikopter;-) (co innego jak się popije;-)

zAgatka gratuluje zdrowej córci!!!ale Ci zazdroszcz e że już znasz płeć...ja też mam cichą nadszieje na córeczke hihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam nową mamusię :-) zAgatka, gratuluję również córeczki i zazdraszczam :-D

Ja słyszałam inną teorię, z dziewczynką się kobieta lepiej czuje i nie ma tylu zachcianek bo dziewczynki są bardziej tolerancyjne :-D:szok::-D
Powaliło mnie to ale tonący brzytwny się chwyta. Myślę sobie to super bo ja jem wszystko i czuję się wspaniale. Kurcze a gin znalazł coś miedzy nogami maleństwa i co... ? :-D:-D

Pewnie gin sie pomylil:-D

No , tak myslalam. Ja tez na przemian jem ogorki kiszone, konserwowe i malosolne, mase owocow ale wogole mi sie nie chce slodyczy:sorry: A kazdy wi wmawia wkolo ze bedzie chlopak:-D ciekawe skad wiedza:-D

jeju ogórki...bleee...ja patrzec na nie juz nie moge a od samego zapachu mnie cofa odrazu...ale cóż u mnie sezon ogórkowy a ja co dwa dni pakuje ogórki do słoików i do kiszenia i pewnie dlatego mam już ich dosyć... na dzień dzisiejszy jakieś ze 130 słoików zrobione...chyba rozumiecie u mnie faceci to je uwielbiają zima do obiadku takie prosto ze słoika a ja uwielbiam pokrojone w kosteczke z kukurydzą i majonezem ....mmm pycha ale teraz ...fujjj:szok:
ja mam strasznego smaka na wszelkie czekolady, najlepiej na snikersy... i wyjadam nałogowo marchewke i pomidory koktajlowe z ogródka...pycha:-D

ja mam strasznego smaka na wszelkie czekolady, najlepiej na snikersy... i wyjadam nałogowo marchewke i pomidory koktajlowe z ogródka...pycha:-D

Usmiałam sie..., bo w 1 ciazy miałam dokładnie taki sam jadłospis:-D mąż o 23 latał do sklepu, bo mi sie snickersa zachciało, marchewki jadłam jak królik i pomidorki:tak:
Teraz mi zostały tylko pomidory, reszta jest fle... :-p

i ja pożeram pomidory ale też i ogórki małosolne a ciasto potrafię zagryźć kapust ą kwaszoną;-)i jak tu zgadnąć? mi wszyscy mówią że dziewczynka będzie al enie wiem czemu-chyba dlatego że mam tyle pryszczy co przy dojrzewaniu nie miałam:-(
znacie jakieś dobre, skuteczne spoosby na te paskudne krostki?

jeju ogórki...bleee...ja patrzec na nie juz nie moge a od samego zapachu mnie cofa odrazu...ale cóż u mnie sezon ogórkowy a ja co dwa dni pakuje ogórki do słoików i do kiszenia i pewnie dlatego mam już ich dosyć... na dzień dzisiejszy jakieś ze 130 słoików zrobione...chyba rozumiecie u mnie faceci to je uwielbiają zima do obiadku takie prosto ze słoika a ja uwielbiam pokrojone w kosteczke z kukurydzą i majonezem ....mmm pycha ale teraz ...fujjj:szok:
matko ja tez ostatnio tylko słodkie bym żarła,a podobno synuś ma być.Okaże sie 06 sierpnia na usg.Tylko o moją wage sie martwie jak mi to słodkie nie minie:tak:

reklama
matko ja tez ostatnio tylko słodkie bym żarła,a podobno synuś ma być.Okaże sie 06 sierpnia na usg.Tylko o moją wage sie martwie jak mi to słodkie nie minie:tak:

ja tez lubie słodkie i staram się jak już nie moge wytrzymać zjadać np serek danio z czekoladą, jogurt lub otreby pszenne ale te z dodatkiem owoców (to w sumie tez słodkie a mnie tuczące no i wartościowo lepsze dla dzidzi):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry