Wynik: Chinka mająca 28 lat, zapłodniona w 3 miesiącu księżycowym powinna mieć... DziewczynkęKurcze bo ja chyba nie łapię-jak wy tu sprawdzacie swój wiek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wynik: Chinka mająca 28 lat, zapłodniona w 3 miesiącu księżycowym powinna mieć... DziewczynkęKurcze bo ja chyba nie łapię-jak wy tu sprawdzacie swój wiek?
morka, o co chodzi, bo nie łapię??No kłamie:-) Wychodzi na to że jakbym była chinką i urodziła się wtedy kiedy się urodziłam byłabym o rok młodsza:-)
aż się wystraszyłam. Na początku myślałam,że ciśnieniomierz się schrzanił,ale zmierzyłam 3 razy i wyszło identycznie. A później zmierzyła moja mama i miała 120/80,więc działa bez zarzutówmorka, o co chodzi, bo nie łapię??
No kłamie:-) Wychodzi na to że jakbym była chinką i urodziła się wtedy kiedy się urodziłam byłabym o rok młodsza:-)

Ahhhhh o to wam chodzi. mi pokazuje wiek prawidłowo dlatego nie rozumiałam. Za to pleć dzidzi ściemniaMówiąc o umniejszaniu wieku mamy na mysli wyliczenie naszych lat w linku z kalendarzem na *-spam-*
Wpisujecie swoja date urodzenia i date zaplodnienia a wyskakuje wam
"chinka w wieku .... urodzilaby..." i ta chinka ma mniej niz ja a wpisalam date urodzenia swoją autentyczną i wiem ile mam lat
Myslę, ze może inaczej liczyc urodzonym w drugiej polowie roku po ewentualnym zaplodnieniu
No żarty takie
papatki :-)