reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
mi w każdym wyszła dziewczynka . ale dalej wierzę w Synusia :-)

ja dzis nawet nie miałam siły do komputera podejsc, czuje sie jak flak. Od rana bolała mnie głowa, po południu poleciała mi krew z nosa, a jak zmierzyłam ciśnienie miałam 67/87. moje normalne ciśnienie odkąd zaszłam w ciążę to 130/80,więc nie wiem czemu dziś mam takie niskie :eek: aż się wystraszyłam. Na początku myślałam,że ciśnieniomierz się schrzanił,ale zmierzyłam 3 razy i wyszło identycznie. A później zmierzyła moja mama i miała 120/80,więc działa bez zarzutów

Któraś z Was prosiła o recepte na krostki.. mi moja ginka poleciła zwyczajny krem dla niemowląt. Ja po kąpieli smarowałam bambino na czystą skórę i wkładałam bawełniane piżamki. Zeszło po tygodniu ;-)

No kłamie:-) Wychodzi na to że jakbym była chinką i urodziła się wtedy kiedy się urodziłam byłabym o rok młodsza:-)

Też się dziwiłam, bo mi wyszło tak jak Tobie ... ale potem przeczytałam instrukcję i się okazało, że oni liczą ile masz lat skończonych w dniu zapłodnienia a nie rocznikowo ... u mnie zaplodnienie wypadlo 5 dni przez 24 urodzinami i policzylo mi 23 ...

Mówiąc o umniejszaniu wieku mamy na mysli wyliczenie naszych lat w linku z kalendarzem na *-spam-*
Wpisujecie swoja date urodzenia i date zaplodnienia a wyskakuje wam
"chinka w wieku .... urodzilaby..." i ta chinka ma mniej niz ja a wpisalam date urodzenia swoją autentyczną i wiem ile mam lat :-D
Myslę, ze może inaczej liczyc urodzonym w drugiej polowie roku po ewentualnym zaplodnieniu :-D:-D:-D
No żarty takie :-D

papatki :-)

reklama
Mówiąc o umniejszaniu wieku mamy na mysli wyliczenie naszych lat w linku z kalendarzem na *-spam-*
Wpisujecie swoja date urodzenia i date zaplodnienia a wyskakuje wam
"chinka w wieku .... urodzilaby..." i ta chinka ma mniej niz ja a wpisalam date urodzenia swoją autentyczną i wiem ile mam lat :-D
Myslę, ze może inaczej liczyc urodzonym w drugiej polowie roku po ewentualnym zaplodnieniu :-D:-D:-D
No żarty takie :-D

papatki :-)
Ahhhhh o to wam chodzi. mi pokazuje wiek prawidłowo dlatego nie rozumiałam. Za to pleć dzidzi ściemnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry