reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć dziewczyny cały dzień nie zaglądałam a tu proszę tyle do nadrobienia,że ho ho ja chyba cierpię na bezsenność ale to przez to że w dzień ucinam sobie drzemki.

Kaja 10
nie powinno być Ci głupio nie ma powodów,my tu wszystkie jesteśmy po to samo żeby się wspierać doradzać i trochę poplotkować,a wiek nie ma tu znaczenia!W końcu wszystkie będziemy albo i już jesteśmy mamuśkami.

Ivi duża dzidzia Gratulację!:-)

zAgatka gratuluję córki! i zazdroszczę bo też chciałabym już znać płeć mojej fasolki.

katarzyna miazga witam nową mamusię!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam słonecznie i porannie :-)

No więc podczas lotu tak bujało, że myslałam że zaliczę kibelek, syn podczas lądowania strasznie się wydzierał, a dekiel to myślałam, że mi rozerwie!
Na szczęście skończyło się dobrze. :-) Ja lece za tydzien i pomyslalam teraz,że i mnie to może spotkać - kurcze pewnie średnio przyjemne. Dotąd nie reagowałam na nic w samolotach ale teraz... kto wie :szok:

Kaja 10 nie powinno być Ci głupio nie ma powodów,my tu wszystkie jesteśmy po to samo żeby się wspierać doradzać i trochę poplotkować,a wiek nie ma tu znaczenia!W końcu wszystkie będziemy albo i już jesteśmy mamuśkami.
!
Generalnie o tym swoim wieku tak negatywnie nie myslę wciąż :-) ale jednak różnica jest. Dziękuję za miłe słowa :-)

Witam sie serdecznie z rana:rofl2:
U mnie zapowiada sie dzis upalnie, bo nie jest mi tak dobrze jak wczoraj.
Trudno, w koncu lato mamy.

Witam słonecznie i porannie :-)

Na szczęście skończyło się dobrze. :-) Ja lece za tydzien i pomyslalam teraz,że i mnie to może spotkać - kurcze pewnie średnio przyjemne. Dotąd nie reagowałam na nic w samolotach ale teraz... kto wie :szok:

Jejku, to ja zaczynam sie bac lotu teraz naprawde. Nie znosze latac, zawsze mam stracha i nie czuje sie nigdy za dobrze. A teraz trzesiawki i do tego zamkniete pomieszczenie z roznego rodzaju zapachami perfum :szok::szok::szok:

Gratulacje :-)

dzięki i witam wSzytkie mamy!!!!!!!!!!!

Witamy, witamy i gratulujemy :-D

Wczoraj miałam kiepski dzień, co chwilę jakiś dół mnie łapał...w sumie to dziś od rana czuję to samo...smutno mi jak nie wiem co, no i nie wiem w sumie czemu...

Pozdrawiam Was kobietki...

Cześć dziewczyny,
zwlokłam się z łóżka włąściwie to mój labek mi pomógł oblizując wystające z łóżka części ciała i piszcząc:-D

gino kazał mi zrobić kolejne badanka strasznie mi się nie chce bo muszę wstać o szóstej :szok: co jest jakąś masakrą może jutro tym razem mam WR, Hbs, i odczyn Coombsa cokolwiek to znaczy:baffled:

pijemy herbatkę, szamiemy śniadanko i mamy ogromnego lenia bo pogoda za oknem prawdziwie wakacyjna więc zapowiada się koczowanie w domu

wczorajsza dyskusja dotyczyła między innymi płci mnie wyszła dziewuszka chociaż od początku nastawialismy się na synusia zwłaszcza mój P
a mi się tak skrycie wydaje, że jednak dziewczynka to dziewczynka i chociaż wolałabym, żeby miała starszego brata najpierw to jednak baaaardzo sie po cichu cieszę:-D

Dorciaa ja w poniedziałe robiłam WR Hbs morfologię i mocz ale nie musiałam tak wczesnie rano. Laboratorium w którym robiłam badania jest otwarte od 7.30 do 14

Cześć dziewczyny,
zwlokłam się z łóżka włąściwie to mój labek mi pomógł oblizując wystające z łóżka części ciała i piszcząc:-D

gino kazał mi zrobić kolejne badanka strasznie mi się nie chce bo muszę wstać o szóstej :szok: co jest jakąś masakrą może jutro tym razem mam WR, Hbs, i odczyn Coombsa cokolwiek to znaczy:baffled:

pijemy herbatkę, szamiemy śniadanko i mamy ogromnego lenia bo pogoda za oknem prawdziwie wakacyjna więc zapowiada się koczowanie w domu

wczorajsza dyskusja dotyczyła między innymi płci mnie wyszła dziewuszka chociaż od początku nastawialismy się na synusia zwłaszcza mój P
a mi się tak skrycie wydaje, że jednak dziewczynka to dziewczynka i chociaż wolałabym, żeby miała starszego brata najpierw to jednak baaaardzo sie po cichu cieszę:-D

WR to jest chyba badanie na kiłe,odczyn Combsa to jest oznaczenie przeciwciał zapewne masz grupe krwi Rh- i lekarz chce sprawdzic czy nie wytworzyłas przeciwciał.
Ja tez teraz mam do zrobienia WR,Hbs i Morfologie,teraz jak pójde na wizyte mam dostan na zbadanie glukozy:-(fuj jakie niedobre.

U mnie po staremu,wczoraj prawdopodobnie poczułam dwa razy kopniaczka takiego delikatnego,nie wiem dokładnie czy to jest to ale chyba tak:-)

AGATKO gratuluje córy;-)

reklama
Mantezowa to może pojadę dzisiaj to jutro już będą wyniki i jak zwykle pobuszuję w necie interpretując wyniki bo nie mam cierpliwości żeby czekać 2 tygodnie:-)
a nie trzeba być na czczo? bo już zjadłam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry