Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo dzisiaj czytam na raty

Niekoniecznie --- ja miałam cesarkę i muszę powiedzieć że już następnego dnia czułam się świetnie.....
Bardzo pozytywnie to wspominam - wiem dziwnie to brzmi ale tak było - szwy się pięknie goiły (mimo że kroił i zszywał mnie student), szybko doszłam do siebie, kilka godzin po zabiegu (jak zeszło już również znieczulenie) mogłam chodzić do łazienki..... więc to nie musi tak źle .......
Nie wiem skąd tak dużo ludzi uważa że cc to takie straszne przeżycie....
Nie mogę sobie przypomnieć ale w 14 tygodniu może być trochę za wcześnie by powiedzieć jaka to płeć (tak na 100%) ale może się mylę..... cóż starość nie radość....
Beti dość niecodzienne stwierdzenie :-)
poprostu za bardzo boję sie porodu naturalnego:-(
. może dlatego że brzuch miałam rozcinany i wiem jak to jest, jak to boli,jak sie goji itd. a po opowieściach koleżanek ktore rodziły naturalnie jestem poprostu przerażona. I nie lubie narażać się niepotzrebnie na stres i dodatkowy ból jesli jest inne rozwiązanie;-)Ja nie myśle, że stwierdzenie Beti jest niecodzienne. Czytując fora to dośc częste. Poza tym strach to uczucie naturalne, nieobce chyba żadnej z nas.
Beti, myslę, że to byłaby dobra pozycja
Gabinet Ginekologiczny Preeti Agrawal
z tego co czytam ta Pani udziela też rad przez internet, prowadzi szkołę rodzenia. Brzmi ciekawie
Sprobuj, może strach będzie miał mniejsze oczy. Jeśli nie przekona cie, nie katowałabym się. Najważniejsze jest aby wszystko zakończyło się dobrze a jakim sposobem to już zupełnie co innego i mniej ważne.