solounosbesos
Początkująca w BB
159 cm, no ale można powiedzieć, że 160 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mała do wstydliwych nie należy, nóżki miała podwiniete pod samą brode i dupcie wypietawkleilabym wam ten filmik ale nie mam pojecia jak to zrobic;/dziekuje wszystkim za gratulacje
Zwykłe 3 d , laduje filmik na youtuba moze mi sie uda wam pokazac, ale jutro bede musiala go wykasowac bo moje dane tam saOjoj ale Ci fajowoA to bylo 3/4D?
Zwykłe 3 d , laduje filmik na youtuba moze mi sie uda wam pokazac, ale jutro bede musiala go wykasowac bo moje dane tam sa
Tak myslalam ze wszyscy
Ja juz przeprowadzona do nowej sypialni i juz ja lubie:-) A poza tym praca i praca, nie moge sie doczekac urlopu we wrzesniu
Moja dzidzia nadal nie puka i juz zaczynam sie martwic:-( Brzucho codziennie wieksze, mecze sie jakbym juz w conajmniej osmym miesiacu byla
az obciach. Mam nadzieje ze u was ok bo przyznam sie ze zbraklo czasu na nadrobienie zaleglosci. Buziaki dla was wszystkich:-)Zwykłe 3 d , laduje filmik na youtuba moze mi sie uda wam pokazac, ale jutro bede musiala go wykasowac bo moje dane tam sa
wkleilam na usg