Mi już gin nie mierzy dzidzi, tylko głowkę i kość udową, a Wam?A ile dzidzia miala cm?Bo ja znalazlam wiele rozbierznosci, na jednych stronach pisza, ze ok14cm, a gdzies znalazlam ze ok18!To chyba przesda, to juz bylby jakis gigant?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi już gin nie mierzy dzidzi, tylko głowkę i kość udową, a Wam?A ile dzidzia miala cm?Bo ja znalazlam wiele rozbierznosci, na jednych stronach pisza, ze ok14cm, a gdzies znalazlam ze ok18!To chyba przesda, to juz bylby jakis gigant?

Witamina c przy problemach z układem moczowym rzeczywiście ponoć pomaga. I wiem, że na pewno pomaga żurawina. Pod każdą postacią. Teściowa miała takie problemy z układem moczowym, że dramat, ale właśnie żurawina u niej zdziałała cuda. Jest też jakiś naturalny lek (nie pamiętam nazwy - przepraszam), ale możesz zapytać w aptece.
Ja jem pastylki z żurawiny od jakichś 2 miesięcy - najpierw żurawit teraz uromaxim. uromaxim jest tańszy natomiast żurawit smaczniejszy (nie zostawia posmaku pastylki) - z tego co mi powiedziała ginka to żurawit pomaga ale na to trzeba poczekać co najmniej kilka miesięcy (nawet pół roku) - ale najpierw porozmawiać należy z lekarzem - kiedy miałam poroblemy z układem moczowym brałam jeszcze urosept (dopuszczony w czasie ciąży) ale tutaj koniecznie trzeba się porozumieć z lekarzem

Jestem po wizycie, bedzie dziewczynka na 100% wg lekarza![]()
Podobno trzeba przed usg zjeść coś słodkiego, to maluch dostaje poweru!

mi też dzisaj tylko to zmierzył.Mi już gin nie mierzy dzidzi, tylko głowkę i kość udową, a Wam?
masakra jakaś..chyba już starych facetów wole
w dodatku zrobił mi usg dopochwowe, kurde pierwszy raz w życiu takie miałam a on chciał żebym się wyluzowała
ze stresu zaczełam sie śmiac i było jeszcze gorzej. ale w koncu mnie zbadał w zdłuż i wszeż, trzy razy robił usg, raz badanie moczu, i raz oglądanie środeczka i palpacyjne...

" i ją przyjeła.A ile dzidzia miala cm?Bo ja znalazlam wiele rozbierznosci, na jednych stronach pisza, ze ok14cm, a gdzies znalazlam ze ok18!To chyba przesda, to juz bylby jakis gigant?
paula3 ja mam A ;p, zawsze narzekałam że mam mały biust, a teraz to akurat jak urosną przez ciąże to będą w sam raz![]()