Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
patrysia pizza jest bardzo zdrowym i pelnowartosciowym jedzeniem. Nie zaliczylabym jej do fast food-u.
no to fajnie 

a co do alkoholu to ostatnio aż pokłóciłam się ze znajomymi bo śmiali się ze mnie, że ja taka świeto.......... że nawet lampki wina nie chcę (upierali się, że raz na jakiś czas nie zaszkodzi - ludzka głupota nie zna granic) a ja im na to, że zobaczymy jak sami będą mieli mieć dziecko czy będą w tedy tez tacy lekkomyślni
najbardziej nie lubię ludzkiej głupoty 

huuurrraaa mój M mi fundnie mycie okien przez taką panią Jadzię

bo ja wymiękam, a mam sporo okien dużych ogrodowych i juz patrzeć na nie nie mogę a rodzinka się zjeżdża w przyszłym tygodniu i to po prostu wstyd:

ja tez plesniaki lubie i w ogole wszelkie sery, ale tutaj gdzie teraz mieszkam strasznie strasza taka choroba jak listerioza, co mozna ja zlapac wlasnie jedzac sery, ale te z mleka niepasteryzowanego, takie miekkie. W ksiazeczce ciazy mam caly wyklad o tej chorobie (co to pewnie w PL sie nie spotyka ;-)), jak doczytam to napisze Wam jako ciekawostke :-)
ja farbuję cały czas jak wcześniej, najważniejsze żeby farma była bez amoniaku a z tego co wiem to żaden szanujący się salon fryzjerski nie używa amoniakowych!huuurrraaa mój M mi fundnie mycie okien przez taką panią Jadzię
bo ja wymiękam, a mam sporo okien dużych ogrodowych i juz patrzeć na nie nie mogę a rodzinka się zjeżdża w przyszłym tygodniu i to po prostu wstyd:
))
muszę się w końcu do fryzjera umówić bo ostatni raz byłam w maju! i tak jakoś zeszło ,że zakuwałam do obrony, i egzamin w szkole do tego na awans i chyba się zapuściłam
dziewczyny a jak z farbowaniem wlosów? bo słyszałam,że można ale tak z pół centymetra od skóry głowy
a co do papierosów to mój M rzucił bo nie mogliśmy dzidzi zrobic i mu powiedziałam, że te jego plemniki w tym dymie to nic nie widzą i dlatego dzidzi tak długo nie ma
ale znów pali niestety, tyle dobrego że wychodzi z domu wtedy
huuurrraaa mój M mi fundnie mycie okien przez taką panią Jadzię
))
muszę się w końcu do fryzjera umówić bo ostatni raz byłam w maju! i tak jakoś zeszło ,że zakuwałam do obrony, i egzamin w szkole do tego na awans i chyba się zapuściłam
dziewczyny a jak z farbowaniem wlosów? bo słyszałam,że można ale tak z pół centymetra od skóry głowy
a co do papierosów to mój M rzucił bo nie mogliśmy dzidzi zrobic i mu powiedziałam, że te jego plemniki w tym dymie to nic nie widzą i dlatego dzidzi tak długo nie ma
ale znow pali niestety, tyle dobrego że wychodzi z domu wtedy

nareszcie koniec pracy uciekam do domku :-)