Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak baba to nic nie wie
? to mu powiedziałam jaki chcę silnik ile ma koni i generalnie wyrecytowałam wszystko co mi M napisał w domu i troche go zatkało

jednak najfajniejsze autko mają w citroenie i chyba zielone to mi do zielonego xlandera będzie pasował

no teraz gadam jak baba

Ja też mam długość szyjki badaną ręką na fotelu ginekologicznym i od razu też wysokość dna macicy. Szyjkę mam cały czas 3,5 cm, a dno macicy na wysokości pępka.Mi bada co wizytę ręcznie ...określa czy odpowiada danemu tygodniowi ciąży i czy nic się nie dzieje do tego określa przed brzuch gdzie już jest macica .... ja myślę że teraz mam na wysokości pępka jak tak sobie macam brzuch ;-)ale zobaczymy co powie lekarz w poniedziałek![]()

i juz po wizycie.. wiesci zaskakujace... sluchalam tetna 144 .. babcia powiedziala ze ten odglos przypomina jej jadący pociąg... ciekawe porownanie... pozniej badanko i usg.. a tu niespodzianka .. brak sisiorka... za dwa tygodnie badanie prenatarne ... lozysko prawidlowo umiejscowione... uuu same niespodzianki... i tak z chlopczyka zrobila sie dziewczynka... :-):-):-)

i juz po wizycie.. wiesci zaskakujace... sluchalam tetna 144 .. babcia powiedziala ze ten odglos przypomina jej jadący pociąg... ciekawe porownanie... pozniej badanko i usg.. a tu niespodzianka .. brak sisiorka... za dwa tygodnie badanie prenatarne ... lozysko prawidlowo umiejscowione... uuu same niespodzianki... i tak z chlopczyka zrobila sie dziewczynka... :-):-):-)

jedna dziewczynka wiecej:-):-)bo jak na razie to w mniejszosci jestesmy;-)i juz po wizycie.. wiesci zaskakujace... sluchalam tetna 144 .. babcia powiedziala ze ten odglos przypomina jej jadący pociąg... ciekawe porownanie... pozniej badanko i usg.. a tu niespodzianka .. brak sisiorka... za dwa tygodnie badanie prenatarne ... lozysko prawidlowo umiejscowione... uuu same niespodzianki... i tak z chlopczyka zrobila sie dziewczynka... :-):-):-)
dziekuje.. ale od trzech tygodni gadam do brzuszka per Bartlomiej a tu nadle Bartlomiejka wyszla... :-)gratuluje dziewczynki![]()