Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Kundlica dziękuję kochana! My bardzo dużo rzeczy robimy sami [emoji7] od tych doniczek na nogach i stojaków po ramki z tymi roślinami, i tymi suchymi badylami z jeziora haha [emoji173].
My teraz zabieramy się za lampy a'la loftowe może nawet trochę rustykalne bo jakby zamysl jest aby polaczyc czarne reflektory ze surowym drewnem . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale ja uwielbiam różne takie dziubanie.. raz wyjdzie że dwa razy nie ale jak to mówią kto nie ryzykuje szampana nie pije.Naprawdę super to wygląda [emoji7][emoji3059] u nas szafka, biurko i stoliczek zrobione przez nas, więc też co nieco "dłubiemy" [emoji16] tylko że ja nie bardzo mam taki zmysł do strojenia [emoji4]
A za wizyty ile sobie liczy? Dla mnie to mega słabe skoro i tak chodzisz do niego regularnie i w najbliższym czasie się to nie zmieniWłaśnie mam chwile zwątpienia... Chodzę prywatnie na wizyty do ginekologa, który prowadzi moją ciąże. Jest równocześnie endokrynologiem. Ostatnio podczas wizyty wypisał mi normalnie Euthyrox i powiedział że jak będzie się kończył to mam napisać sms to wyśle mi kod. Już raz tak mi wysyłał. Dzisiaj napisałam znowu i dostałam informacje, że najpierw muszę wpłacić mu na konto 50zl a później będę miała kod recepty... Czy ja źle myśle czy naprawdę tak to wygląda, że za samą receptę muszę zapłacić? Tylko bardzo dziwne, że ostatnio podał mi kod do recepty i nie musiałam płacić... Już sama nie wiem.. A lek muszę wykupić za 3 dni bo mi się kończy
My teraz zabieramy się za lampy a'la loftowe może nawet trochę rustykalne bo jakby zamysl jest aby polaczyc czarne reflektory ze surowym drewnem . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale ja uwielbiam różne takie dziubanie.. raz wyjdzie że dwa razy nie ale jak to mówią kto nie ryzykuje szampana nie pije.![]()
Ja tam mogłabym cały czas jeść mięso. Za godzinę do domu to na szybko zjem śledzia z chlebem i potem zakupy bo w lodówce pustomi dziś źle przez te dwie kiełbasy na kolację
u mnie od rana leje, głowa mi pęknie chyba
A za wizyty ile sobie liczy? Dla mnie to mega słabe skoro i tak chodzisz do niego regularnie i w najbliższym czasie się to nie zmieni![]()
To już moja 3 ciąża. I za każdym razem cukru od 4tc wariują na czczo. Teraz mimo brania insuliny co kilka dni skaczą. Sama nalegałam na insulinę. I jej nie odrzuce. Czuje się bezpieczniej. Bo takie skoki cukru rano też są niebezpieczne dla dziecka. W nocy cukry mam w normieA nie dyskutowałyście o tym ile czasu byłaś na czczo przed badaniem, może wyszło tyle, bo za długo i jeden dodatkowy posiłek taki "przed snem" ustabilizuje te cukry rano? Bo to wygląda trochę na nocny wyrzut cukru, tzw efekt brzasku.
Pamiętam, myślałam może, że wybrałaś sobie lekarza w Szczecinie.Nie nie mieszkam między Koszalinem a Słupskiem do Szczecina będę musiała jechać gdyby coś wyszło na prenatalnych.