reklama

Styczniówki 2021

reklama
Tez mam bio oil i zdziwiło mnie to zalecenie, że dopiero od 4 miesiąca. Zapomniałam wczoraj zapytać lekarza.

Dziewczyny w pierwszej ciąży: macie już mini brzuszki chociaż? U mnie 11tc i widać spod obcisłej sukienki. Nawet rano na czczo 😁
Ja w pierwszej ciąży miałam widoczny dopiero gdzieś od 15 tygodnia a w tej mam od 4 😂😂 właściwie to nie wiem czy to ciąża spożywcza czy już właściwy ciążowy brzuszej bo nie bede ukrywać że od paru tygodni cierpię na obżarstwo ale jak chce to wciągnąć to już nie moge 😆😆

reklama
Tez mam bio oil i zdziwiło mnie to zalecenie, że dopiero od 4 miesiąca. Zapomniałam wczoraj zapytać lekarza.

Dziewczyny w pierwszej ciąży: macie już mini brzuszki chociaż? U mnie 11tc i widać spod obcisłej sukienki. Nawet rano na czczo 😁
12 tc i rowniez mam już wypukłość od rana :) od dwóch tygodni zaczął się robić nabrzmiały.połowicznie obstawiam tez dodatkowe 2 kg, ale lampka zapaliła sie, jak probowalam wciągnąć brzuch jak kiedyś 😄 wiedziałam juz, że zaraz będzie coś widać. Ale też jestem zaskoczona że tak wcześnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry