WiemNie sprawdzałam całej listy bo mnie wtedy nie dotyczyłaTylko sprawdziłam ile anusiaanusia jest na forum
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WiemNie sprawdzałam całej listy bo mnie wtedy nie dotyczyłaTylko sprawdziłam ile anusiaanusia jest na forum
I jak? Zdecydowałaś się? jeśli tak to pochwal się efektami jak już zrobiszDziś postanowiłam zmienić fryzurę , cześć fryzjerów wyceniła zmianę na 350/450 zł . Jestem w szokuwłosy zawsze ścinał mi mąż wiec nie wiem jakie ceny na rynku a wiec to z tego wynika
![]()
Manvi nie wiem sama , chyba się muszę przespać z tym
mi też jutro mija 14 dni, więc też będę się odzywaćJa tez jutro mam 14 dni wiec tez się odezwę![]()
Iza on zawsze maszynka na prosto wiec niezle mu szło![]()
U mojej fryz też tyle kolor na łbie. Ja 20 wybieram się na scinanko bo juz mam dość. Tzn. ja tylko przerzedzam bo mam dużo włosów i są aż ciężkie. Latem dają się we znaki szczególnie. Lubię później ten efekt niedługo po ścięciu jak sobie fruwają a nie tworzą grubasnej fałdyAle kurczę, patrz ile twój chłop mógł z Ciebie zedrzeć kasy. A dobrze tnie?