malamrowka1100
Fanka BB :)
lekarz powinien zdecydowac, ale o tym, że dzwigasz powinnaś mu powiedziec bez dwóch zdań, bo może byc to czynnik, który zdcyduje o zwolnieniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kiedy byłam w 6-tym tygodniu trafiłam do szpitala z rozpoznaniem poronienia zagrażającego
Szczerze mówiąc to ja tu się nudzę ale w domu mi się nie chce siedzieć. Już się nasiedziałam. Tu przynajmniej spotykam ludzi i coś sie czasami dzieje.
Jestem strasznie zdenerwowana, bo bez tej umowy i pracy nic mi się nie należy, zostanę bez jakiegokolwiek dochodu, bez prawa do macierzyńskiego itp. Przeraża mnie to:-( Druga strona medalu jest taka, że dobrze znam mamę tej dyrektorki, to ona pomogła mi zdobyć ten etat. I tutaj pojawia się problem natury etycznej:-(. Jeśli podpiszę tę umowę i kilka dni później przedstawię zaświadczenie o ciąży, to wiadomo, jak będzie to odebrane. Wyjdę na wyrachowane babsko, które czekało tylko na to, żeby podpisać umowę i potem pójść sobie na L4 (które przecież, może się zdarzyć). Może powinnam zagrać w otwarte karty i powiedzieć, jak sprawa się ma?Proszę o radę. Jak byście postąpiły?Pozdrawiam