fikusek1988
Mama Alanka:)
Fikusku,to masz szczescie ,bo u nas z tym ciezko![]()
no wlasnie slyszalam nie raz ze w innch miastach ciezko zwolnienie dostac:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Fikusku,to masz szczescie ,bo u nas z tym ciezko![]()
Jestem w 9 tyg ciąży mam bóle podbrzusza , lekkie mdłosci no i chodze wiecznie zmeczona
Pracuje w sklepie z elketronika i duzym sprzetem po 12 godz ( innych godzin nie mam) Bylam w czwartek na wizycie a ten beszczel powiedzial mi ze ciąza to nie choroba i pracowac trzeba
jak najbardziej ciaza to nie choroba tylko jak czlowiek ledwo co patrzy na oczy przez te 12godz tym bardziej dodatkowo mam Tokspolazmoze, 17 maja mam wizyte na Karowej zobaczymy co powiedza:-(Ale jestem strasznie wsciekla , no niestety publiczna słuzba zdrowia.