reklama

Święta

Widze ze swieta byly udane a i Mikolaje bogaci...:-)

Kasia De ladne te swiateczne zdjecia a nadzwyczaj elegankim Mikim - koszule rzeczywiscie trzeba zostawic bez komentarza;-) mnie sie tez podoba Miki w sluchawkach i oczywiscie z kolezanka;-):-)

Aniasorsha Olenka jest sliczna! Dawno jej nie bylo tym bardziej milo popatrzec:-)

Baska jak dla mnie Karolek co to siedzac w pojezdzie grzebie w torbie i jeszcze czrujaco usmiecha sie do aparatu to caly Karolek! Normalnie brakuje slow. A to zdjecie z tata toez fajne wiadomo po kim ten szeroki szczodry usmiech;-)

A Otylka machajaca nam z pojazdu jest bombowa. Rosnie wam Ell mala gwiazda;-)

Fusik ksiazeczka fajna. Nie probuje wam Danielek wyrwac swienek na wolnosc? bo Julek pewnie by sie raz dwa rozprawil ze struktura;-( Na razie zakupilam jedna z flaplkami ktore trzeba podnosic i to jest sukces bo on lubi byc aktywny w procesie czytania a teraz ma szanse;-)

No a od nas dwa zdjatka z Julkowego spotkania z Mikolajem. Pojechalismy tuz przed swietami do centrum handlowego kupic prezent znajomej co urodzila w 34 tygodniu malucha i przed sklepem byl Mikolaj. W sumie troche badziewna tradycja ale pomyslelismy ze skoro ludzi w kolejce za bardzo nie bylo to niech nasz maly Amerykanin ma pamiatke i oto rezultaty. Na drugim widac jak sie ta przygoda skonczyla... Julek po raz pierwszy zaplakal na widok obcego, owlosionego stwora ;-)

reklama
Aniu acha to rozumiem - czyli o takiej myślałam :-D
Cicha - ale na tym zdjęciu tój Julek niezbyt zadowolony z pobytu u Mikołaja widzę :-)
Fusik Marysia by w 5 sekund podarłą książeczkę w drobny mak (dzis potargała u lekarza całą ligninę która byla jako podład, chciała zjeśc mu stetoskop i oderwałą plakietke z nazwiskiem, do tego go kopnęła i szarpneła za brodę.....:-( )

Dziewczyny no to mój jest nad wyraz spokojny - trochę ciognie go do tej książeczki aby "wyrwać", ale jak przewracam stronę i widzi noew"dziwo" to przez dobrą chwilę zamiera z zachwytu , a wtedy ja przewracam następną kartkę i tak dalej ..
Julek u mikołaja wygląda świetnie ... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry