reklama

Święta

Nie wiem, czy jutro tu zawitam, więc na zapas:

Kochane Ciotki BB, życzymy Wam wielu przespanych nocy, chętnie zajadających maluszków, dużo uśmiechów i mało płaczów, słonecznych spacerów, a poza tym żebyście miały troszkę więcej czasu dla siebie, na to co lubicie robić najbardziej, na studia, imprezy, fryzjera, czytanie książek, robienie zdjęć, szydełkowanie, robienie pierników, pogaduszki, podróże i czas dla Waszych ukochanych mężczyzn. Cieszę się, że Was poznałam. :-)
Tego wszystkiego Wam życzymy

Monika, Marcin i Wojtek Bukatowie

reklama
Dziewczyny wszystkie karteczki i zdjecia super...Mati to widać jaki duży dopiero na tle mamusi :)
Podziwiam wszystkie które pichcą i wyprawiają święta!!! Ja jeszcze nigdy - u nas taki zwyczaj że cała rodzina spotyka się u starszego pokolenia, co roku u kogo innego (generalnie rodzeństwo mojego taty), kiedyś było zawsze u babci ale babcia nie żyje...i teraz wszyscy się zwalamy to tego, na kogo kolej. W tym roku u mojej chrzestnej :) Lubię ten zwyczaj bo jest okazja spotkać sie z całym kuzynostwem które się zjeżdża z różnych miejsc...A w poniedziałek jedziemy do teściów - jakieś 120 km, wrócimy pewnie w środę
Ja nie zrobiłam typowej karteczki ale specjalne zdjęcie do życzeń, zaraz wstawię

Niechaj te Święta upłyną Wam w magicznej atmosferze,
Będą bliskością, spokojem, dobrocią,
Pachną lasem i pyszną strawą,
A blask choinki rozświetla twarze.

Radosnych, pełnych blasku, ciepła serc i spokoju duszy Świąt Bożego Narodzenia!
Cudownych i niezapomnianych szaleństw w Noc Sylwestrową, oraz wiele szczęścia i
uroku w nadchodzącym Nowym Roku! Niech siła i odwaga towarzyszy Wam w życiu
codziennym, wiara we własne możliwości wzbogaca dobre myśli, każda chwila żyje
swoim własnym pięknem, a 2007 Rok niesie ze sobą pomyślność, spełnienie marzeń
i wiele sukcesów...

Tego wszystkiego życzą Wam Kochane Ciotki z BB - Magda, Paweł i Karolek

holly2.gif
bowred.gif
holly1.gif

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzę wam zrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i w okół pełno życzliwych ludzi

Życzą
Bożena, Marek, Bartek i Kubuś
stocking.gif

Kochane Cioteczki, Ich Dzieciaczki i Drugie Polowy!

Życzymy Wam z całego serca, by nie tylko Wigilijny wieczór, ale także całe Święta Bożego Narodzenia upłynęły Wam i Waszym Najbliższym w szczęściu i radości, przy suto zastawionych stołach, przy staropolskich kolędach, przy spojrzeniach pełnych miłości i przy zapachu świerkowej gałązki.
Niech narodzony Chrystus błogosławi Wam w każdym dniu Nowego Roku.

Życzymy Wesołych Świąt!

Ania, Marcin i Mateusz

...a przy okazji... chcialam pochwalic sie, ze te Swieta dla naszej Rodziny beda jeszcze bardziej wyjatkowe :tak: ...Moja Siotra (ta, z ktora domki pieklysmy) dzisiaj popoludniu urodzila slicznego, zdrowego synka Krzysia :-D :-D :-D Malutki Prezencik na Swieta :-D Mateuszek zostal Starszym Bratem! :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry