reklama

Święta

reklama
Świąt wypełnionych radością i miłością,niosących spokój i odpoczynek.Nowego Roku spełniającego wszystkie marzenia,pełnego optymizmu,wiary,szczęścia i powodzenia.Życzy Maximiljanek z całą rodzinką.

Święta, Święta i po Świętach... Teraz tylko czekać Sylwestra...

A a propos Świąt - pochwalcie się, co ciekawego Wasze Maleństwa znalazły pod choinką? Może warto będzie za czymś takim się rozejrzeć dla innych Dzidziołków :)

U nas hitem są dwie rzeczy - jedno to huśtawka baletka - na razie wieszamy ją Olce wysoko, żeby nogami nie sięgała ziemi i husiamy ją. Ale przy tym pisku :) Radocha na całego. Drugi hit to taka poztywka stojąca z postaciami z kubusia Disney'a w środku, która ma taki duży przycisk na górze, który ją uruchamia. Jak się go klepnie, to włącza się jedna z kilku melodyjek a postacie tańczą. Olka w kilka minut pojęła, że to tak się uruchamia i namiętnie wali po tym przycisku ku naszej wielkiej radości. Ta zabawka cieszy ją prawie tak samo, jak pusta butelka po Coli :)

A jak u Was? Strasznie jestem ciekawa, jak Wasze Maluchy :)

My kupiliśmy malutkiej jeździk samochodzik z chicco i jedno co mogę napisać to rewelka:))))mała moglaby z niego nie wychodzić, wkleje wieczorem zdjęcia, polecam naprawdę wszystkim. Niby pisze od od 9 miesiąca ale mała jest nim zachwycona.

Dziewczyny, śliczne życzenia i zdjęcia.

Fusiku, pięknie stół przygotowałaś.

Co do hitów prezentowych, to u nas zwyciężyło nosidełko na plecy, takie porządne chyba do 25 kg. Od moich rodziców - oni zawsze wymyślą super prezent.

Mamoot, napisz koniecznie jakiej firmy jest nosidełko, proszę! I jakby sie dało, to wklej zdjęcie:tak:
A teraz zasypię Was zdjęciami ;-)
1 Miki z rodzicami
2 bez komentarza :-)
3 Miki z Babcią i Dziadziem (teściowie)
4 i 5 Miki z mamą

reklama
My kupiliśmy malutkiej jeździk samochodzik z chicco i jedno co mogę napisać to rewelka:))))mała moglaby z niego nie wychodzić, wkleje wieczorem zdjęcia, polecam naprawdę wszystkim.
Niby pisze od od 9 miesiąca ale mała jest nim zachwycona.

My też :) Poza tym z ciekawszych (wg mnie) rzeczy dostał nocnik fishera - tron z fanfarami - trochę na wyrost ale znając mojego synka ten czas szybko zleci - na razie nocnik sprawdził się jako świetna wanienka do wkładania i wyjmowania do niego małego żółtego teletubisia którego Karolek obdarzył miłością od pierwszego spojrzenia, ale JEŹDZIK TO HICIOR NUMER JEDEN!!!
Fusik - stół super i karteczki świetny pomysł!!!
A Miki super elegancik!!! Fajnie podrywa koleżankę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry