reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Dziewczyny , ale cudeńka :)
ja na razie daje sobie na wstrzymanie z ubrankami bo nie chce by było ich za dużo...trzeba przeliczyć i określić co mi jest potrzebne .
teraz czekam na wózek :D

reklama
a teraz kilka moich fotek :-D

Załączniki

• IMG_1139.jpg
    IMG_1139.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_1145.jpg
    IMG_1145.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_1161.jpg
    IMG_1161.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_1148.jpg
    IMG_1148.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_1150.jpg
    IMG_1150.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 38
Barmanka - śliczne ciuszki, dziecięce ciuszki tak fajnie się kupuje bo wszystkie są takie słodkie :-)

barmanka ale slicznosci :)superancka ta kubusiowa bluza z kapturem:)!!!!
uwielbiam ogladac slodkie ciuszki.....a apropos rozmiaru brzusia to jest bardzo indywidualne....slyszalam ze jak ma sie dobrze wytrenowane miesnie brzucha to trzymaja mocniej macice i przez to nie rosnie brzusio taki duzy...duzo cwiczylam przed ciaza wiec to jest mozliwe w mim wypadku...poza tym to pierwsza ciaza wic brzusio tez mniejszy rosnie....mam nadzieje tylko ze dzidzia rosnie poprawnie ,dopiero 20 marca gin sprawdzi jak rosnie Antosia,,,,ja chcialam zeby mi urosl wiekszy ale jak teraz zaczal rosnac to mi coraz ciezej....

no marzeniak masz racje - jak dla siebie człowiek kupuje to z 10 razy się zastanowi czy kupić czy nie, a dla dziecka to tylko patrzysz czy ci kolor odpowiada, i czy grubość materiału (na lato czy na zime) będzie adekwatna do wzrostu dziecka i pakujesz do koszyczka :tak:
a potem przychodzisz do domu i szok :szok: ile się tego nakupiło... i przed mężem trzeba chować by nie krzyczał ;-) :-D

Krystyna mi też się baaaardzo podoba ta kurteczka z Kubusiem :tak:

dobra lece do pracki, paaa

barmanka- nie nie mam jeszcze materaca, ale to jest lozeczko 120x60, a co do materac to mam totalny metlik, superowe ciuszki

Ale sie naogladalam kochane:-D mamusie szalejecie na calego!!!! kochane wszystkie wasze ciuszki sa przeslodkie:-D i te dla malych ksiezniczek i dla malch ksieciow:rofl2:

Patusia mam pytanie gdzie kupilas ciuszki z "hallo kitty" i spioszki??i ile mniej wiecej kosztowaly???, bo teraz jedzie moja kolezanka do Polski i ona tez jest z Warszawy wiec poprosilam ja o kupno kilku rzeczy dla malej, powiedzialam jej zeby poszla do ZARY, NEXTu i RESERVED....gdzies jeszcze???a i drogie sa w polsce ciuszki?teraz euro dobrze stoi wiec oplaca mi sie zeby ona kupila mi kilka rzeczy:-D1€=4.60zl wiec poszaleje!!

reklama
kokoszka- ciuszki z hello kitty sa w h&m, ostatnio widzialm sukieneczke dzinsowa za 60 zł, wiec nie wiem czy to w stosunku do waszych cen malo czy duzo!

Do góry