reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
krystyna 30
Majowe mamy'09
barmanka ale slicznosci
superancka ta kubusiowa bluza z kapturem
!!!!
uwielbiam ogladac slodkie ciuszki.....a apropos rozmiaru brzusia to jest bardzo indywidualne....slyszalam ze jak ma sie dobrze wytrenowane miesnie brzucha to trzymaja mocniej macice i przez to nie rosnie brzusio taki duzy...duzo cwiczylam przed ciaza wiec to jest mozliwe w mim wypadku...poza tym to pierwsza ciaza wic brzusio tez mniejszy rosnie....mam nadzieje tylko ze dzidzia rosnie poprawnie ,dopiero 20 marca gin sprawdzi jak rosnie Antosia,,,,ja chcialam zeby mi urosl wiekszy ale jak teraz zaczal rosnac to mi coraz ciezej....
uwielbiam ogladac slodkie ciuszki.....a apropos rozmiaru brzusia to jest bardzo indywidualne....slyszalam ze jak ma sie dobrze wytrenowane miesnie brzucha to trzymaja mocniej macice i przez to nie rosnie brzusio taki duzy...duzo cwiczylam przed ciaza wiec to jest mozliwe w mim wypadku...poza tym to pierwsza ciaza wic brzusio tez mniejszy rosnie....mam nadzieje tylko ze dzidzia rosnie poprawnie ,dopiero 20 marca gin sprawdzi jak rosnie Antosia,,,,ja chcialam zeby mi urosl wiekszy ale jak teraz zaczal rosnac to mi coraz ciezej....
barmanka79
Deus Dona Me Vi
no marzeniak masz racje - jak dla siebie człowiek kupuje to z 10 razy się zastanowi czy kupić czy nie, a dla dziecka to tylko patrzysz czy ci kolor odpowiada, i czy grubość materiału (na lato czy na zime) będzie adekwatna do wzrostu dziecka i pakujesz do koszyczka 
a potem przychodzisz do domu i szok
ile się tego nakupiło... i przed mężem trzeba chować by nie krzyczał ;-) 
Krystyna mi też się baaaardzo podoba ta kurteczka z Kubusiem
dobra lece do pracki, paaa

a potem przychodzisz do domu i szok

Krystyna mi też się baaaardzo podoba ta kurteczka z Kubusiem

dobra lece do pracki, paaa
iwona100na
Majowa Mamusia
barmanka79 - na prawdę świetne ciuszki
ale najbardziej urzekła mnie na kubusiowa bluza
Jest Swietna
ale najbardziej urzekła mnie na kubusiowa bluza
Jest Swietna
Ale sie naogladalam kochane
mamusie szalejecie na calego!!!! kochane wszystkie wasze ciuszki sa przeslodkie
i te dla malych ksiezniczek i dla malch ksieciow
Patusia mam pytanie gdzie kupilas ciuszki z "hallo kitty" i spioszki??i ile mniej wiecej kosztowaly???, bo teraz jedzie moja kolezanka do Polski i ona tez jest z Warszawy wiec poprosilam ja o kupno kilku rzeczy dla malej, powiedzialam jej zeby poszla do ZARY, NEXTu i RESERVED....gdzies jeszcze???a i drogie sa w polsce ciuszki?teraz euro dobrze stoi wiec oplaca mi sie zeby ona kupila mi kilka rzeczy
1€=4.60zl wiec poszaleje!!

Patusia mam pytanie gdzie kupilas ciuszki z "hallo kitty" i spioszki??i ile mniej wiecej kosztowaly???, bo teraz jedzie moja kolezanka do Polski i ona tez jest z Warszawy wiec poprosilam ja o kupno kilku rzeczy dla malej, powiedzialam jej zeby poszla do ZARY, NEXTu i RESERVED....gdzies jeszcze???a i drogie sa w polsce ciuszki?teraz euro dobrze stoi wiec oplaca mi sie zeby ona kupila mi kilka rzeczy

reklama
Podziel się: