reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Wydaje mi sie, ze znalazlam fajna posciel na zmiane, ale cena troche mnie przeraza, bo aukcja dotyczy tylko poszewek i ochraniacza.
KOMPLETY POŚCIELI 3-EL. DO ŁÓŻECZKA 100x135cm (581430771) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo mi sie podobaja niektore wzrory, ale nie wiem. Nie sadzicie ze te 69,00zl. to troche duzo za poszewke na koldre, poszewke na poduszke i ochraniacz?

Powiedzcie mi tez co sadzicie o butelkach Canpola? Sa stosunkowo niedrogie.... ale nie wiem jak z jakoscia?

Wydaje mi sie, ze znalazlam fajna posciel na zmiane, ale cena troche mnie przeraza, bo aukcja dotyczy tylko poszewek i ochraniacza.
KOMPLETY POŚCIELI 3-EL. DO ŁÓŻECZKA 100x135cm (581430771) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo mi sie podobaja niektore wzrory, ale nie wiem. Nie sadzicie ze te 69,00zl. to troche duzo za poszewke na koldre, poszewke na poduszke i ochraniacz?

Powiedzcie mi tez co sadzicie o butelkach Canpola? Sa stosunkowo niedrogie.... ale nie wiem jak z jakoscia?
ja bym ja zakpila sliczna jest tylko nie umialabym sie zdecydowac ktora:)

Ja w zasadzie juz upatrzylam sobie wzor, tylko cena jest troche duza... Za 160zl moge kupic taki sam zestaw, tylko ze z wypelnieniem Feretti. Tez jest w nim koldra, poduszka i ochraniacz. No i wypelnienia.... Caly czas sie zastanawiam.
Jestem bardziej zdecydowana na komplet Feretti u mnie w sklepie, a na zapas zamowie na Allegro jakis komplet powloczek. Napewno za 40zl. cos znajde.

ankzoc Pewnie masz z baldachimem... Tez sie zastanawialam, ale chyba nie kupimy z baldachimem. Zobacze jeszcze co na to maz, bo moze chce zeby corcia miala krolewskie loze. Taki z baldachimem 6el. kosztuje u mnie ok 260zl.
No wlasnie o takim zestawie myslalam, jak wyslalas mi linka.

A powiecie mi cos o tych butelkach Canpola? Wiem, ze tez mozna kupic od nich butelki antykolkowe. Pytam bo chce kupic wszystkie butelki jednej firmy, zeby ze smoczkami potem problemow nie bylo.

Słonko - musisz się zastanowić czy z tej drugiej pościeli będzie ci potrzebny ochraniacz do łóżeczka - moim zdaniem dwóch na zmianę nie potrzeba...

My tą główną pościel (z ochraniaczem i wypełnieniem) kupiliśmy z Feretti.
A tą na zmianę z linku poniżej - cena niewielka a naprawdę bardzo ładna (mój wzorek to te zielone misie BD037)...

POŚCIEL DLA DZIECI 135x100 ***nowe wzorki*** (579384772) - Aukcje internetowe Allegro

Jeśli chodzi o twojego linka, to mi najbardziej podoba się Niebieska w owieczki :tak: po prostu wypasik na maxa!! tylko rzeczywiście ta cena.....

Co do butelek nie pomogę ci niestety, ja ich nie kupowałam i nie znam nikogo kto by ich używałam - wszystkie znajome mamuśki używają Tommee Tippee i Aventa :tak:

Wczoraj wlasnie w tym sklepie patrzylam na Tommee Tippee i Aventa. Ogolnie raczej nastawiam sie na TT. Ceny tez sa raczej rozsadne. Za komplet dwoch 150ml butelek antykolkowych ze smoczkiem trzeba zaplacic 26,40, a za duze troche ponad 30zl. Smoczki zapasowe to ok 4zl.

reklama
A jesli chodzi o Canpola to wybiore ta marke kupujac grzebyk, szczoteczke, gruszke, nozyczki i termometr do kapieli. Ceny sa naprawde niskie, nawet w sklepie. No i jeszcze moze rabat to wogole bedzie super oferta.
Pytalam nawet o tetrowe pieluchy. Roznica cen niewielka, bo kosztuja tylko 1,80zl. Mysle, ze nie oplaca sie w tym wypadku szukac na Allegro tych gadzetow, zwazywszy, ze w sklepie mozna wziasc w reke i podotykac :)
Ciuszki owszem, moze maja ceny wyzsze, ale ja ciuszkow u nich nie bede kupowac.

Do góry