reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

super barmanko!!! piękne zakupki :)

a ja mam taką zwykła termotorbę.. no i niestety do butelek tommee tippee nie pasuje (jest za wąska) - a akurat też takie sobie zakupiłam... więc albo dokupie sobie 2 jakieś zwykłe buteleczki, albo termotorbę do Tommee (bądź jak podpowiadasz Avent)

reklama
hahaha dziewczyny...przyszła do mnie paczka, całkiem zapomniałam o niej
to już ostatnia paczka słowo daję :-D

ale z racji tego ,że butelki mam Tommee Tippee to chyba skupię się na tej firmie...

kochana najlepiej wybierz się do sklepu gdzie będą obie termotorby byś miała porównanie :tak:
ja się cieszę że tak zrobiłam....
jak pisałam wyżej też mam butelki Tommee i chciałam wszystko pod komplet, ale te termotorby z TT rozczarowały mnie na maxa!! i postanowiłam że nie będę gonić za marką / napisem - tylko kupię to jest bardziej praktyczniejsze i wydaje sie lepsze ;-) (do torby Aventa weszły mi dwie butelki TT po 260ml)

no ale pójdziesz sobie do sklepu to sama zobaczysz :tak:

i bardzo fajne rzeczy kupiłaś - zwłąszcze te śpioszki :tak:

kochana najlepiej wybierz się do sklepu gdzie będą obie termotorby byś miała porównanie :tak:
ja się cieszę że tak zrobiłam....
jak pisałam wyżej też mam butelki Tommee i chciałam wszystko pod komplet, ale te termotorby z TT rozczarowały mnie na maxa!! i postanowiłam że nie będę gonić za marką / napisem - tylko kupię to jest bardziej praktyczniejsze i wydaje sie lepsze ;-) (do torby Aventa weszły mi dwie butelki TT po 260ml)

no ale pójdziesz sobie do sklepu to sama zobaczysz :tak:

i bardzo fajne rzeczy kupiłaś - zwłąszcze te śpioszki :tak:

ooo dobrze ze mówisz...bo słyszałam ze do aventu butelki Tommee się nie mieszczą...
dzięki za info :D

reklama
Do góry