reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Witaj slonkoonline. Co do pościeli to cena nie jest zbyt wygórowana za 3 elementowy komplet. Jeśli chodzi o butelki to polecam Canpol Lovi, mają świetne smoczki (polecane przez pediatrów smoczki) i stale rozszerzający się asortyment dodatków(laktator,podgrzewacz,torba termo itp).Poza tym sa butelki samosterylizujace i taka odjazdowa z łyżeczka dla dzieciaczków 4+. Jak tylko zrobię zdjęcia to zaraz wrzucę. Pozdrawiam

reklama
a ja ubrałam posciel, tescie byli ogladac łozeczko , ktore zafundowali swojej pierwszej wnusi razem ze wszytskim dodtakami! Na drugim zdjęciu komplecik dla niuni na lato- tatus jej kupił :)

ankzoc ślicznie to wygląda piekna pościel aż pokazałam meżusiowi.
Powinnaś częściej tatusia na zakupy wysyłać po ciuszki dla Małej:-)
A powiedz mi bo gdzies mi to umkneło kupiłaś już wózek? bo zamierzałaś sie na x-landera

aga- dziekuje bardzo :), moj maz uwielbia kupowac ciuszki dla malej , praktycznie wszytsko wybieramy razem :). Ma wrazliwa skore, wiec zawsze dotyka i mowi nie bo niunie bedzie gryzlo ;-), wiec wszytsko musi byc milutkie, bawelniane :) A posciel kupiłam w Akpolu - Jaskowa dolina , dałam 269 zł za 6 elementów (koldra, poduszka, poszewka na koldre i podusie, przescieradlo, ochraniacz)- taniej niz na allegro. W mama i ja dokupilismy drugie przescieradlo z firmy amy takie z falbaneczka jak widac na zdjeciu :)
A co do wozka coz tu sie troszke pozmienialo, chcielismy x-landera xa, ale bylismy w sklepie i Pani zaczela nam porownywac ten xa z wozkiem chicco tour 4. Byl to dla nas ciezki orzech do zgryzienia, ale wiecej pozytywnych rzeczy przemawialo za chicco- no i zdecydowalismy sie na chicco! Dokladnie taki jak w linku kolorek czerwony:
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 0m+, Na spacerze, Wózek trójfunkcyjny Trio Tour 4 kolor 97
jesli cie interesuje to moge napisac co mowili porownujac modele!

ankzoc - śliczna pościel, nawet znam firmę tej pościeli ;-)
ale te wasze łóżeczka są cudne, z takim grawerem...a no i uwielbiam taki kolor ścian jaki ty masz w pokoiku dziecinnym :-)

a powiedz mi jaki kupiłaś materac do łóżeczka?

barmanka- ja wzielam taki kokos gryka- jest dwustronny jedna strone uzywa sie do roku a pozniej sie przeklada na druga, jest antyodlezynowy, stosowany przy wadach kregoslupa, przepuszcza powietrze, ma sciagane okrycie , ktore mozna wyprac!

ankzoc przepiękna pościel no i zdecydowanie powinnaś częściej wysyłac męża po zakupy dla niuni :D ma świetny gust , brawo

reklama
Do góry