reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Cześc Mamusie ze Szczecina, dopiero znalazłam taki wątek a tak szukałam wcześniej i jakoś przegapiłam. Ja jestem z okolic Gryfina tzn. wcześniej mieszkałam w Gryfinie a potem na wieś sie wyprowadziłam. Mam dwójkę dzieci- córkę Magdę 6 lat i synka Mateusza niepełne 10 miesięcy. A tak wogóle to siedzimy teraz w Goteborgu w Szwecji bo mąż tu pracuje:-) Rozmawiałyście o szpitalach i ja oba dzieciaczki w Zdrojach urodziłam i nie narzekam. Była fajna atmosfera zwłaszcza przy ostatnim porodzie- oba naturalnie- poród odbierał taki żartowniś ginekolog więc oprócz ból szybko zapomniałam przy jego żartach:-)

Cześc Tygrysek, ja dokładniej to jestem z Chwarstnicy. Więc tak daleko to nie mieszkamy od siebie. Nawet znam taki leśny skrót którym jeździmy do Bani.:-)

Hej a miał być Szczecin :p a tak naprawde to Wam zazdroszczę dziewczyny, ja bym sie chętnie wyprowadziła na obrzeża miasta. Mam dosyć tego smrodu:(
Kinga i co z tym suwaczkiem? :-) Juz jest ok, ale wstawiasz go po prostu w złe miejsce.

ticker2.png

Ja wiem że miał byc Szczecin ale my to prawie jak ze Szczecina:-D Ja się w Szczecinie urodziłam i nawet Uniwerek tam skończyłam:tak: A tak naprawdę to lubię miasto ale tylko na wyjście na jakąś imprezkę czy zakupy. Swojego wiejskiego życia nie zamieniłabym na miejski hałas i zgiełk i smród spalin:-) Teraz jestem w Goteborgu i tu dopiero trzeba umiec się poruszac:tak: Ale ludzie tu mimo że mieszkają w mieście to nie zawsze korzystają z aut i innych srodków komunikacji tylko maszerują dla kondycji i zdrowia- u nich modny jest marsz z kijkami od nart, nie pamiętam jak to dokładnie się nazywa:-)

reklama
aniabfajnie ze jest ktoś z okolicy, wiem o który skrocie mówisz.
Ja tez bym nie zamieniła mojego domku na wsi na najwygodniejsze i największe mieszkanie w szczecinie, kiedys przez rok mieszkaliśmy w gryfinie w blokowisku i mówię wam nigdy więcej, tak to juz jest jak ktoś poczuje co to jest wiejski luz to cięzko jestw mieście a teraz sa takie możliwości technologiczne, że mieszkanie na wsi czasem jest wygodniejsze od mieszkania w miescie.
mam pytanie mamusie gdzie w szczecinie robiłyście usgw ciazy, tzn chciałabym profesjonalnie zajrzec w głab siebie czy malentas rozwija się zdrowo. ah aważna jest tez cena takiego badania.

Do góry