reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

moja starsz córcia Kinga jest alergikiem jest uczulona na chwasty drzewa roztocza psa a młodsza Maja ma 7 miesięcy i prawdopodobnie na trawe niewiem jeszcze 22 czerwca idziemy do arelgologa ale z tego co wiem testy robią od 2 roku zycia więc nie wiem jak to będzie diagnozowane pozdrawiam trzymaj sie dzielnie

reklama
oj, ale się działo:D ja nadal w dwupaku ale mój mąz zaczął urlop więc kończyliśmy detale w pokoju młodego:d frajda niesamowita, sczególnie 2x wymienianie rolet hehhe. No ale juz wsio gotowe.
Tereska, jak tylko się rozpakuję i puszcza będzie dla mnie osiagalna to dam znac, teraz się boje zapuszczac tam bo jeszce wrócimy z jedna osoba więcej :-D
Ale oby jak najszybciej :p

No to jak juz wszytsko gotowe to czekamy na wymiary ;-) Waga wzrost, czy ma włoski i ile itp itd :-D bo podejrzewam,że Eryk czekał na to byście pokój skończyli :-D

czekamy na dorodnego dzidziusia!daj znac jak najszybciej zycze szczesliwego i łagodnego porodu .bo moje do takich nie należały czekamy oczywiscie na fotke .Cos dziewczyny nas mało na naszym forum ostatnio ale to chyba przez to ze zbliża sie lato

chyba tak, zaczynamy coraz czesciej na dorze przebywac :tak: ja mam dzis za to dzien iscie domowy , niestety :( Natalka ma zębowy dzień, marudzi od rana, kaszle i smarka, nie idzie wytrzymac.Pozdrowionka.

O rany ale mnie tu dawno nie było! Witajcie dziewczyny i faktycznie zaczyna się sezon letni i na forum postój ze wszystkim:tak:
Tygrysek ja praktycznie z Gryfina jestem i ani jedengo dziecka tam nie urodziłam i niepoleciłabym nikomu:no: Ja rodziłam w Zdrojach oba dzieciaczki i było ok.
Sorga powodzenia!
Margarett to faktycznie nie za ciekawo u Was- pamiętam jak mój mały ząbkował ze wszelkimi możliwymi objawami i jaka chodziłam wykończona bo nie wiedziałam jak mogęmu jeszcze pomóc, na szczęście teraz też ząbki idą ale bez objawów już- tylko litry śliny:-D
Tereska to też masz nieciekawie- musicie uważac na wszystko. A czy stosowaliście jakieś odczulania bo mi kiedyś znajoma mówiła ze jej syn na wszystko uczulony ale jeżdżą do szczecina prywatnie do kogoś kto odczula, tylko to drogo ją kosztowało- ale leki nie pomagały to trzeba nieraz różnych rzeczy spróbowac.
Pozdrawiam

No ja w szale sprzatania znowu, po parku sie szlajam, banki, skarbowki, zusy, wszystko zalatwiam po schodach biegam i ... nic :( Młody nie chce wylezc, myślę że już do końca zycia będę w ciąży...:baffled::sick::eek::baffled:
Ale faktycznie cięzko w domku usiedziec i mało teraz na forum przebywam :(
Niemniej pozdrawiam was serdecznie :-)

a jaj tam pobyt w Polsce?udany?odczulaie zaczynamy od sierpnia niestety koszta sa dosc wysokie ale warto bo moja Kinga juz sie tyle nachorowała ze nie bede załowała najgorzej to z Mają bo mała jest i testów jej nie zrobią i teraz na wszystko trzeba uważać pozdrawiam:-)

reklama
Do góry