reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Witaj Moa :-)
Szkoda, że nie mieszkasz bliżej mnie :-( Ach ten Aniołekk ma szczęście ;-) Ale to i tak niczemu nie szkodzi, żeby się spotykać :-) Nasze maluchy na pewno sie polubią. Natalka też teraz ma katar i to okropny!!!! :-( Chyba sie razem z Igorkiem czymś pozarażali nawzajem :-( Ale mam nadzieje, ze do końca tygodnia to się skończy i wtedy będzie juz zabawa na całego. Do zobaczenie, mam nadzieję :-) Mój gg masz obok :-D

reklama
My mieszkamy na nowym osiedlu na skrzyżowaniu Łukasińskiego i Brackiej.
Witaj Moa.. to calkiem blisko nas:) my na skrzyzowaniu praktycznie Łukasinksiego i Czortynskiej :) rzut beretem:)

Same sąsiadki :-)
My z Żołnierskiej. Często chodzimy na pocztę na Łukasińskiego i idziemy koło jednej, a wracamy koło drugiej.
Pozdrawiamy

Same sąsiadki :-)
My z Żołnierskiej. Często chodzimy na pocztę na Łukasińskiego i idziemy koło jednej, a wracamy koło drugiej.
Pozdrawiamy

Chyba się popłaczę ;-)
Czy jakaś mamusia mieszka w centrum???????
Ale mam nadzieje, że Wy Pogodniaczki nie wyeliminujecie mnie z klubu :-D
Pozdrowionka :-)

Ps. My na razie obydwie chore na maxa :-( Ale w przyszłym tyg, mam nadzieje, zrobimy mały zjaździk, co Wy na to?? :-)

Margarett - My z Kubuniem jak najbardziej sie piszemy!!! A Wy kurujcie sie kobitki, duzo zdrówka!!!
Z centrum nie masz do nas daleko, juz myślałam, że jestes ze Słonka... A jesteś mobilna, znaczy zmotoryzowana? Bo ja tak, tylko musimy kupić nowy fotelik, bo w tym nosidełku Kubie ciasno i pozyszyn juz nie odpowiada. Czekamy bo koloru na allegro nie ma...

My niestety nie jesteśmy zmotoryzowane :( choc fotrlik mamy :-D (pożyczony, ale jest), ale tramwajem mozemy dojechać, choć ostatnio do aniołkka szłyśmy piechotką :-D

Moa bylam na spacerku zmargarett w parku kasprowicza:)
ona tak zapyla przy tym, wozku ze ja ledwe nadarzam:)
ma dziewczyna kondycje:)

a no rzeczywiscie moze jaki szjadzik:)
hm.. moze ktos ma ochote na solarium lub silownie? razem latwiej jest wybrac sie:)

Aniołekk
Ja chodze na fitnes na Zawadzkiego. Jasne, że razem łatwiej. Nie byłam osatnio juz długo, bo mąz w rozjazdach, a jak był to znów jak byłam wykończona po całym dniu z Kubą, no ale trzeba znów się wziąć za siebie!

Jeśli Wam pasuje to może w sobotę? A Wy długo juz sie znacie? Kuba lubi dzieci, więc jak sie spotykam z koleżankami z dziećmi to mam chwilę wytchnienia...

A mały zrobił sie taki cyckowaty... Myslicie, że to może być kryzys 8 miesiąca? Kuba nie ma jeszcze 7, ale rozwija się szybciej... Nie mogę na metr odejśc, raczkuje za mną i wstaje mi po nogach, siedziałby mi na kolanach i bawił się jedna zabawką - co się nie zdarzało, bo smigał po dywanie i gdzieś miał siedzenie.

my sie iznalismy we wrzesniuj chyba? oj juz troche czasu znamy sie:)
odnosnie soboty nie wiem bo maz jak sie dogada t regipsy wozi i przekreca..(a jak nie bedze amochodu aby je przewiesc to chetnie sie spotkamuy... jak Natalka i igor bawia sie my tez wypoczywamy:)

Moa bylam na spacerku zmargarett w parku kasprowicza:)
ona tak zapyla przy tym, wozku ze ja ledwe nadarzam:)
ma dziewczyna kondycje:)

a no rzeczywiscie moze jaki szjadzik:)
hm.. moze ktos ma ochote na solarium lub silownie? razem latwiej jest wybrac sie:)

Dzięki Aniołkku :-D
Ty wcale nie jestes gorsza, też masz niezłą parę :tak:
A co z naszym basenem, miałysmy chodzić i co??

Buziaki przez maseczke ;-) od chorych dziewczynek :-*

reklama
Chcecie chozic na basen?? Same czy z dzieciakami? Bo my z Kubą byliśmy raz w Gryfinie, ale musimy jakiś w Szczecinie sobie znaleźć!

Do góry