reklama
Oj, to chyba do innego lekarza się powinnaś przejść?jestem w 8 tc dzis byłam na USG, moja kruszynka ma 2.03cm !!
normalnie koks
ale mam inny problem, lekarz nie założył mi jeszcze karty ciąży i kazał normalnie chodzić do pracy a ja pracuje fizycznie u stolarza przy klejach, w pyle i ciężkich rzeczach.
co robić ??
Zobacz załącznik 266334
nasia
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 266446
To mój dzidziuś!! 12 tydz., ma 6cm!!
Miałam usg genetyczne i wszystko jest ok :-)
To mój dzidziuś!! 12 tydz., ma 6cm!!
Miałam usg genetyczne i wszystko jest ok :-)
polis1010
Leniuszkowa mama
nasia ale olbrzym, rewelacyjnie wyglada:-)
angelka123
i tylko nadzieja......
Nasia gratuluje!!!!!!
Piekny Dzidzius 
Ja mam usg genetyczne 9 sierpnia dopiero
Nasia a pierwsza fotka to chyba usg 3D?
Ostatnia edycja:
tygryskowa
nasia, śliczne i już jakie duże maleństwo:-) Ja 3d zrobię sobie w pl jak będę we wrześniu:-)
agapa
Witajcie. Dziewczynki te wasze maluchy są poprostu cudowne:-) Przypomniałam sobie jak ja taką kruszynkę nosiłam i po każdej wizycie dzieci mnie pytały jaki duży jest dzidziuś a ja brałam linijkę i im pokazywałam. Nie no poprostu niezapomniane i cudowne chwile.
Pozdrawiam i trzymam &
Ja ci dobrze radzę zmień lekarza żeby potem sobie w brodę nie pluć. Pamiętaj to maleństwo jest całkowicie zależne od ciebie, bez ciebie samo nie da rady. Zmień lekarza i idź jak najszybciej na zwolnienie. Ja chodziłam do dwóch lekarzy. Prywatnie żeby się dowiedzieć co się dzieje z moim dzieckiem i wszystkie szczegóły a państwowo po zwolnienie bo napewno nie po to żeby się coś dowiedzieć bo on nic nie mówił a jak sama spytałam to odp. z łaski tak jakby to było oczywiste. Nie raz wychodziłam z płaczem i cała z nerwów chodziłam ale prywatnie by mnie to za drogo kosztowało. Ale pamiętaj dla takiego CUDU warto poświecić sie w całości.jestem w 8 tc dzis byłam na USG, moja kruszynka ma 2.03cm !!
normalnie koks
ale mam inny problem, lekarz nie założył mi jeszcze karty ciąży i kazał normalnie chodzić do pracy a ja pracuje fizycznie u stolarza przy klejach, w pyle i ciężkich rzeczach.
co robić ??
Zobacz załącznik 266334
Pozdrawiam i trzymam &
nasia
Dzięki dziewczyny!
Tak 3D, za każdym razem lekarz mi robi. Fajny widok, szczególnie jak się rusza.
Usg genetycznego bałam się jakoś bardzo, ale na szczęście było ok. Parę pomiarów więcej niż na normalnym, opis dłuższy.
Pozdrawiam
Nasia gratuluje!!!!!!Piekny Dzidzius
Tak 3D, za każdym razem lekarz mi robi. Fajny widok, szczególnie jak się rusza.
Usg genetycznego bałam się jakoś bardzo, ale na szczęście było ok. Parę pomiarów więcej niż na normalnym, opis dłuższy.
Pozdrawiam
maran-atha
dziewczyny odnośnie 3d i 4d nie zawsze jest wszystko dobrze widoczne bo to zależy jak sie dzidziuś pokazywał będzie i czy łożysko jest na przedniej czy na tylniej ścianie macicy. Ja w poprzedniej ciązy robiłam w 21 tygodniu ciązy, ale nie było tak super widać wszystkiego bo Ala nieśmiała była i sie chowała a że łozysko było na przedniej ścianie to i przez to nie było wszystko dobrze widoczne więc róznie to bywa
a tradycyjne USG jest najbardziej miarodajnym wskaźnikiem póki co...
jeżynka gdzie TY?? czekam byś zdała relacje jak było w szpitalu bo ja jutro jade.....
jeżynka gdzie TY?? czekam byś zdała relacje jak było w szpitalu bo ja jutro jade.....
Ostatnia edycja:
reklama
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
dzięki agapa pójdę Twoim śladem i pójdę prywatnie sie dowiedzieć co i jak może i po zwolnienie pójdę prywatnie
a powiedzcie mi jeszcze koleżanki drogie, teraz jestem w 8 tc jak bede brać ślub będę w 13-14 tc to bedzie już widać ? bo sukienkę już jakiś czas temu kupiłam i nie wiem czy się zmieszczę,
aaaa i nie obżeram się
buziaki :*:*:*
a powiedzcie mi jeszcze koleżanki drogie, teraz jestem w 8 tc jak bede brać ślub będę w 13-14 tc to bedzie już widać ? bo sukienkę już jakiś czas temu kupiłam i nie wiem czy się zmieszczę,
aaaa i nie obżeram się
buziaki :*:*:*