Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja Julia wrzeszczy od momentu badania przez cały czas oczekiwania i szczepienie..Nie cierpi byc od małego dotykana przez obcych
Mimo,ze smaruje miejsce ukłucia mascia Emla to jest mi jej tak strasznie zal,ze az sie cała trzese.A te pielegniarki to u mnie w przychodni takie powolne....
Ale coz..trzeba jakos przezyc..to u nas jest dokładnie tak sam..Jak tylko pomysle to mi włosy staja debaMoja Julia wrzeszczy od momentu badania przez cały czas oczekiwania i szczepienie..Nie cierpi byc od małego dotykana przez obcych
.
chciałam sie Was zapytac jak jest ze szczepionka przeciw rotawirusom?Ile jest dawek i jaka jest cena kazdej po skonczeniu roku przez dziecko?Czy jest to szczepionka doustna?Czy ktoras ja dawała i czy dziecko dobrowolnie to wypiło?Bardzo was prosze uswiadomcie mnie..:-)tylko tyle, że jestem z lekarskiej rodziny :-) ale szczepienia to moje "hobby"Mamuska czy Ty masz cos wspolnego z medycyna?Bo o szczepieniach chyba wiesz wszystko![]()
;-) albo raczej lekki bzik