reklama

Mada80
Fanka BB :)
My mamy szczepienie 26lutego..Jak tylko pomysle to mi włosy staja deba Moja Julia wrzeszczy od momentu badania przez cały czas oczekiwania i szczepienie..Nie cierpi byc od małego dotykana przez obcych
 Moja Julia wrzeszczy od momentu badania przez cały czas oczekiwania i szczepienie..Nie cierpi byc od małego dotykana przez obcych  Mimo,ze smaruje miejsce ukłucia mascia Emla to jest mi jej tak strasznie zal,ze az sie cała trzese.A te pielegniarki to u mnie w przychodni takie powolne....
Mimo,ze smaruje miejsce ukłucia mascia Emla to jest mi jej tak strasznie zal,ze az sie cała trzese.A te pielegniarki to u mnie w przychodni takie powolne.... Ale coz..trzeba jakos przezyc..
Ale coz..trzeba jakos przezyc..

Moja Julia wrzeszczy od momentu badania przez cały czas oczekiwania i szczepienie..Nie cierpi byc od małego dotykana przez obcych
 Moja Julia wrzeszczy od momentu badania przez cały czas oczekiwania i szczepienie..Nie cierpi byc od małego dotykana przez obcych  Mimo,ze smaruje miejsce ukłucia mascia Emla to jest mi jej tak strasznie zal,ze az sie cała trzese.A te pielegniarki to u mnie w przychodni takie powolne....
Mimo,ze smaruje miejsce ukłucia mascia Emla to jest mi jej tak strasznie zal,ze az sie cała trzese.A te pielegniarki to u mnie w przychodni takie powolne.... Ale coz..trzeba jakos przezyc..
Ale coz..trzeba jakos przezyc..aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
to u nas jest dokładnie tak sam..Jak tylko pomysle to mi włosy staja debaMoja Julia wrzeszczy od momentu badania przez cały czas oczekiwania i szczepienie..Nie cierpi byc od małego dotykana przez obcych
.
my jesteśmy troszkę do tyłu ze szczepieniem,bo mała chorowała.będziemy szczepić dopiero na różyczkę,odrę i świnkę.no i dodatkowo ospa.
mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Mada80
Dziewczyny wiem,ze juz pisałyscie ale niestety nie mam czasu szukac chciałam sie Was zapytac jak jest ze szczepionka przeciw rotawirusom?Ile jest dawek i jaka jest cena kazdej po skonczeniu roku przez dziecko?Czy jest to szczepionka doustna?Czy ktoras ja dawała i czy dziecko dobrowolnie to wypiło?Bardzo was prosze uswiadomcie mnie..:-)
 chciałam sie Was zapytac jak jest ze szczepionka przeciw rotawirusom?Ile jest dawek i jaka jest cena kazdej po skonczeniu roku przez dziecko?Czy jest to szczepionka doustna?Czy ktoras ja dawała i czy dziecko dobrowolnie to wypiło?Bardzo was prosze uswiadomcie mnie..:-)

chciałam sie Was zapytac jak jest ze szczepionka przeciw rotawirusom?Ile jest dawek i jaka jest cena kazdej po skonczeniu roku przez dziecko?Czy jest to szczepionka doustna?Czy ktoras ja dawała i czy dziecko dobrowolnie to wypiło?Bardzo was prosze uswiadomcie mnie..:-)
 chciałam sie Was zapytac jak jest ze szczepionka przeciw rotawirusom?Ile jest dawek i jaka jest cena kazdej po skonczeniu roku przez dziecko?Czy jest to szczepionka doustna?Czy ktoras ja dawała i czy dziecko dobrowolnie to wypiło?Bardzo was prosze uswiadomcie mnie..:-)gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Mada - z tego co wiem, to ta szczepionka na rotawirusy jest tylko dla malutkich niemowlaczkow - nie pamietam dokaldnie, ale pierwsza dawke trzeba podac chyba do 6 tygodnia. Mamuska na pewno wiem, bo szczepila swoja mala

Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
tak, ja szczepiłam. To jest szczepionka doustna, są dwie dawki, ale Gufi ma rację, jest już niestety za późno. Szczepi się tylko maleństwa do (o ile dobrze pamiętam) 16 tyg. życia
szczepienia.pl - Rotarix - połknąć 2 dawki zdrowia

szczepienia.pl - Rotarix - połknąć 2 dawki zdrowia
Mada80
Wiedziałam,ze Mamuska mnie dokształci :-)przeczytałam wszystko i niestety,szczepienie trzeba skonczyc przed 24 tygodniem zycia:-(.No trudno..Dziekuje wam,za odpowiedzi.Mamuska czy Ty masz cos wspolnego z medycyna?Bo o szczepieniach chyba wiesz wszystko

reklama

Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
tylko tyle, że jestem z lekarskiej rodziny :-) ale szczepienia to moje "hobby"Mamuska czy Ty masz cos wspolnego z medycyna?Bo o szczepieniach chyba wiesz wszystko
 ;-) albo raczej lekki bzik
;-) albo raczej lekki bzik