gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Ines - no oczywiscie chodzilo mi o szczepionke na ospe, ta dodatkowa 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

ja juz postanowiłam,ze teraz za dwa tygodnie daje to obowiazkowe 16-18miesiac,potem po 6tygodniach meningokoki,w lipcu mamy Hib a w pazdzierniku dam pneumokoki.A jak z ta ospa?Czy ktoras zna cene?Raczej juz to szczepienie sobie daruje..
Pytała czy dziecko jest chre?I kiedy przyjdziemy na szczepienie,czy o nim pamietam
... z jednej strony dobrze, ale z drugiej wolałabym miec to juz za soba ... a szczepienia nie było bo pani doktor przeoczyła fakt ze ostatnie szczepienie było 11 czerwac 2007 a musi minac rok zeby móc znowu zaszczepic ... mamy sie zgłosić po 11 czerwca 
nie wiem czy utrzymam swoje dziecko,bo na pewno bedzie sie wyrywac...ostatnio na szczepieniu złapała strzykawke
Pisałam Wam,ze dwa tygodnie temu dzwonili i pytali czemu nas nie ma na szczepieniu?Jak pilnuja?!Szok.