reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

szczepienia

reklama
Strasznie duzo tych szczepien:wściekła/y:ja juz postanowiłam,ze teraz za dwa tygodnie daje to obowiazkowe 16-18miesiac,potem po 6tygodniach meningokoki,w lipcu mamy Hib a w pazdzierniku dam pneumokoki.A jak z ta ospa?Czy ktoras zna cene?Raczej juz to szczepienie sobie daruje..

ja wlasnie chcialam zrobic te meningokoki jeszcze w czerwcu i juz chyba na razie dam spokoj. nad ta ospa to musze sie jeszcze zastanowic :confused:

a na meningokoki jak sie nazywa ta szczepionka? a ile kosztuje wiecie?

my w poniedziałek szczepiliśmy przeciwko ospie... na razie jest ok... a meningo- to może dopiero przed pójściem do przedszkola?

elis ile ta ospa?
Do mnie dzis dzwoniła pani w sprawie szczepien:szok:Pytała czy dziecko jest chre?I kiedy przyjdziemy na szczepienie,czy o nim pamietam:baffled:

my dzis bylismy na szczepieniu, ale szczepienia nie było :sorry2: ... z jednej strony dobrze, ale z drugiej wolałabym miec to juz za soba ... a szczepienia nie było bo pani doktor przeoczyła fakt ze ostatnie szczepienie było 11 czerwac 2007 a musi minac rok zeby móc znowu zaszczepic ... mamy sie zgłosić po 11 czerwca :blink:

My mamy szczepienie w poniedziałek i juz sie boje:szok:nie wiem czy utrzymam swoje dziecko,bo na pewno bedzie sie wyrywac...ostatnio na szczepieniu złapała strzykawke:shocked2:Pisałam Wam,ze dwa tygodnie temu dzwonili i pytali czemu nas nie ma na szczepieniu?Jak pilnuja?!Szok.

reklama
Mada nie wiem ile to szczepienie kosztuje, coś między 170 a 230 zł, my mieliśmy za darmo. Na pewno utrzymasz małą, muszą Ci tylko pokazac jak to odpowiednio zrobić i nie bój się mocno złapać, krzywdy jej nie zrobisz. Ja tez sie bałam czy utrzymam Kube podczas pobierania krwi i było ok, za jednym zamachem pobrali mu krew i dali 3 dawki szczepionki, także "chwilke" to trwało... ja trzymałam jego nóżki- między swoimi nogami, jedną reką- głowę, a drugą ręką- jego raczki... będzie ok!!

Do góry