Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A może lżej przeszła chorobę?Moja corka co prawda to nie wczesniak ale nie polecam tej szczepionki. Mala zaszczepilam a mimo to i tak wyladowala w szpitalu z rotawirusem. Lekarka w szpitalu przyznala ze to szczepienie wcale nie chroni calkowicie przed choroba.
No niestety szczepionka działa tylko na kilka szczepów rotawawirusa i może się tak zdarzyć że w ogóle nie pomoże. U nas w przychodni informują o tym że szczepienie nie daje 100% gwarancji że dziecko nie zachoruje lub że lżej będzie przechodzić chorobę.Mialam porownanie do corki kuzynki. Nie byla szczepiona tez zachorowala i przeszla chorobe tak jak moja. Moja corke nawet troche dluzej trzymalo wiec dlatego jestem rozczarowana ta szczepionka.
A szczepiłaś?No niestety szczepionka działa tylko na kilka szczepów rotawawirusa i może się tak zdarzyć że w ogóle nie pomoże. U nas w przychodni informują o tym że szczepienie nie daje 100% gwarancji że dziecko nie zachoruje lub że lżej będzie przechodzić chorobę.
Nie i żałuję bo gdy córka przechodziła to przez cały czas z mężem zastanawialiśmy się czy można było tego uniknąć dzięki szczepieniu. Dodam że oprócz córki wirusa złapałam ja i mąż, obu dziadków, jedna babcia i mój brat. Pogrom w rodzinie na 2 tygodnie. Nie mówiąc o tym ze cudem uniknelismy szpitala. Wiec następne dziecko zaszczepimy- jeżeli pomoże to super, jeżeli nie no to przynajmniej będę wiedziała że więcej już nic dla dziecka nie mogłam zrobic żeby tego uniknąć.A szczepiłaś?