agusia9915
Matka wariatka
zdawaj relacje co dalej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja kombinuję skąd tu lalkę wytrzasnąć żeby na niej potrenować trzymanie, przewijanie, podnoszenie itd ;-) W tej broszurce Zawitkowskiego wszystko jest ładnie sfotografowane, tylko laleczki brak
Fajnie że będziesz mogła pod fachowym okiem się tego nauczyć, tego najbardziej żałuję... oby po porodzie trafiła się miła położna która pomoże się tego wszystkiego nauczyć, to nadrobimy braki.
). i jest to dawka oczywiscie do jednorazowego uzytku. pozatym w polsce nie rozmnarza sie komorek macierzystych (wg. pani to kwestai czasu
) a robienie tego za granica jest tak ogromnym kosztem ze wlasciwie dla przecienego, nawet zamoznego polaka to kwota niosiagalna! i nie jest wcale powiedziane ze ta dawka wystarczy i ze pomoze (szansa to 60%). dobre i 60% ale za taka kase taka niepewnosc?? no nie wiem...
troche to zawile ale jakos tak to wyglada. w sumie gdyby takie pobranie robili za darmo to niech biora , moze jakiemus dziecku zycie uratuja te nasze komorki.
Co prawda, lekarze pobierają krew w wypadku swoich własnych pociech, ale sami nie mają pewności, czy kiedykolwiek będzie można jej użyć, nawet jeśli będzie taka potrzeba. W każdym razie dzięki za szczegółowe info 

po rostu jestem nabiezoca po tym wykladzie. i moze troche sceptycyzm przeze mnieprzemawia ale nie jestem rockefellerem i nie mam ochote inwestowac w to co "moze naukowcy naucza sie robic".

. Jestem po pierwszych oddychaniach. I oswajam sie ze slowem poród i mam nadzieje że na koniec będę bardziej świadoma i mniej będę sie bala. Co to męża to przejdzie 4 szkolenia dot. porodu -pomiocy, pomocy w domu. Podobno faceci lepiej myją dzieci no i jak dla mnie super- to będzie jego misja
. Polecam dla tych co są jak ja zielonymi gęsiami w sprawach z dziećmi. godzinka zajęć w porywach do 1,5 kosztuje 10zl.