hej kobitki, dziś i ja si do Was przyłączę.
Jestem w 8 tygodniu ciąży, pełna obaw i nadziei, szukam dobrego ginekologa który by mnie poprowadził, jak narazie byłam u dwóch i z obydwu jestem niezadowolona. U pierwszego byłam w prywatnym gabinecie(dr.Świdrak), koszt jednej wizyty 150 zł a lekarz nie mily, nie mowił co widzi na usg musiałam sama pytać, jak pytałam czy wszystko rozwija się dobrze to się zemnie śmiał ze tak wcześnie to niby co ma być widać?

Więc poszłam do drugiego lekarza w przychodni państwowej (dr. J.Golach) i trafiłam z deszczu pod rynnę

Lekarz od wejścia krzyczał na mnie, podczas badania był bardzo niedelikatny a jak się zwijałam z bólu darł się wręcz namnie co ja wyprawiam..
Bolało bo ponoć odkręcał mi macicę z tyłozgięcia- ręcznie, poszarpując.
Potem krzyczał że skoro chodzę prywatnie do innego lekarza to przyszłam do niego tylko wyłudzić zaświadczenie o ciąży i bezpłatne badania laboratoryjne...!
Nie chcę miećjuż z nim nic do czynienia. Więc muszę koniecznie znaleźć lekarza, najlepiej przyjmującego na NFZ, lub niedrogo prywatnie. Ten nie założył mi nawet żadnej ksiżeczki ciąży, o nic nie pytał, tylko krzyczał...
Czytałam już dużo postów z forum ale jeszcze jak by mi któraś z Was kogoś poleciła była bym niezmiernie wdzięczna i spokojniejsza...
Pozdrawiam