Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam proszę o jakiś info na temat babka medica i dr. Radkiewicz lub dr.Zioło
szukam dobrego gina i cierpliwego

Ja rodzilam w tym szpitalu - wprawdzie 3 lata temu, przed remontem, ale wcale nie mam rozowych wspomnien i to wcale nie przez warunki tylko personel.Jeżeli chodzi o szpitale to ja bym mogła polecić szpital na Solcu. Jest aktualnie po remoncie ( ginekologia i p.ciazy też), a co najwazniejsze nie ma tam teraz tłoku,spokojnie można sie dostać. Na bloku porodomym są 4 pojedyncze sale porodowe z łazienkami i jedna sala obserwacyjna 2 osobowa. Wszystko jest odnowione,odmalowane. Odział wygląda prawie jak jakaś prywatna klinika. Poród rodzinny jest bezpłatny, płaci sie tylko za znieczulenie, które jest oczywicie normalnie dostepne. Peresonej jak dla mnie super.Jestem tam teraz na praktykach to mam porównanie ( a byłam w tym szpitalu równiez rok temu przed remontem) z innymi szpitalami też. Także zapraszam. ;-)
Jak coś to mogę odpowiedziec na pytania. Pozdrawiam. Już prawie połozna.![]()
Dziewczyny, z uwagi na remont na Inflanckiej, obecnie wszystkie porody odbywaja sie na bloku A czyli bloku porodów rodzinnych. Plusem jest to, że z uwagi na zamkniętą porodówkę ogólną, wszytskie panie rodza w pojedynczych salach (do porodow rodzinnych) bezplatnieCzyli 600zl w kieszeni. Niestety z uwagi na ten remont, nie ma mozliwosci wykupienia poporodowej sali pojedynczej, gdyz sa one wlasnie na 2 pietrze gdzie trwa przebudowa. Wszystkie laduja po porodzie na sali ogolnej.
PS. Remont ma trwac do czerwca.