JU przepraszam, że tak późno Ci odpisuję, ale rzadko mam czas przy dwójce maluszków (dwie dziewuszki) zaglądać tutaj.
Dr Pałaszewski, jak już ktoś napisał, przyjmuje na Goleszowskiej 6 (bud. Banku Handlowego, taki niebieski kolos) w poniedziałki, chyba od godz. 11 Podam Ci tam tel. 690 13 90
oraz na Chałubińskiego 8 w środy od godz. 8 (za Mariottem, taki wysoki budynek)Tel. 690 33 53
Przyjmuje też w Multi Medzie na Okopowej, chyba w piątki po południu, ale nie znam tel., ale dowiesz się na informacji 118913 I z tego co wiem On w Multi...robi USG, a w LuxMedzie nie. To może lepiej tam próbuj się zapisać.
Mam nadzieję, że Ci się spodoba, bo to specyficzny człowiek, ale dobry specjalista. A tamci Lekarze nie wiem gdzie przyjmują prywatnie, przykro mi. Może uzyskasz taką informację na Solcu? I mam do Ciebie pytanie, którą położną stamtąd znasz?
Daj znać gdzie się umówiłaś i do kogo i podziel się wrażeniami... :laugh:
A co do znieczulenia, to nie ma tam prblemu, tylko chyba lepiej rozmawiać o tym z lekarzem. Ja własnie pierwszy raz rodziłam z zewnątrzoponowym. Koszt na Solcu 600 zł. Teraz przyznaję, ze trochę bez sensu, bo zdecydowałam się na ZO przy 7-mym centymetrze rozwarcia, ale byłam strasznie zmęczona, bo wody odeszły o 12-tej w nocy i oczywiście całą noc nie spałam. Drugi raz rodziłam bez zniecz.
A dlaczego z lepiej rozmawiać z Lekarzem? Położna Barbara (pierwsza, która zaglądała do mnie od czasu, do czasu

, na szczęście potem była zmiana i położna Iwona świetnie mi pomogła) jakoś niechętnie chciała zadzwonić po anestezjologa i trochę ociągała się. W końcu Dr Rak sam zadzwonił !!! Może u Ciebie będzie inaczej, ale jesli rodzisz z Mężem, to niech On pogada w odpowiednim czasie o tym z Lekarzem.
Powodzenia. A na kiedy masz termin?
pozdrawiam,
gosia