Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja rodzilam rok temu na madalińskiego(szpital świetej rodziny).porod rodzinny,pojedyncza sala,super "obsługa" za tylko 300zł które sie placi dopiero przy wypisaniu do domu.naprawde polecam,dodam ze moja siostra tez tam rodzila 3 lata temu 1 dziecko na sali ogolnej i tez b.zadowolona z personelu i rok temu drugie dziecko w sali pojedynczej i rowniez zadowolona,polecam.polozne dbaja i "chuchaja",jest prysznic z masaezem lub wanna do wyboru.
moja dzidzia wróciła do domu przestraszona,lękliwa i z tego strachu płacze,lęk pozostał jej do dziś,nie mam pojęcia co oni tam robili jak mie nie było tylko pisze to co udało mi się zaopserwować poprzez pobytu w szpitalu przy dziecku.Chciałam i byłam przy nim od rana do wieczora by czuło się bezpiecznie potem zmęczona po 23 szłam do domu:sick: .Ludzie przecież dzieci wcześniaki potrzebują zupełnej ciszy a nie plotek i chałasów
Dziewczyny,
Potrzebuję świetnego, cierpliwego lekarza ginekologa-endokrynologa z Warszawy. Mam niedoczynność tarczycy. Moja pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem w 8 tyg. Wszystko się rozregulowało. Chciałabym zaplanować drugie dziecko i donosić szczęśliwie tę kolejną ciążę.
Doradźcie mi, proszę!!!