Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale moge troszke poopowiadac o solcu poniewaz rodzilam tam mojego skarba w licu.
za położna płaci sie szpitalowi 600zl.ale polecam naprawde bez jej pomocy nie byloby tak latwo-caly czas dogladala jak sie czujemy z mezem;-),podpowiadala co zrobic aby zmniejszyc bol(rodzilam bez znieczulenia bo porod bardzo szybko postepowal)ale naprawde dzieki doswiadczonej połoznej bol jest do zniesienia
.Co prawda opieka po porodzie moglaby byc lepsza no ale czego oczekiwac od strajkujacych pielegniarek
(niektore naprawde nie powinny przychodzic do pracy).Ogólnie naprawde polecam ten szpital nawet ze wzgledu na wspanialych lekarzy,ktorzy naprawde bardzo profesjonalnie zajmuja sie dziecmi(musze wspomniec ze lezalam 7 dni ze wzgledu na Maciusia poniewaz musial dostawac antybiotyk:-()chcialabym trafic na takiego pediatre w mojej przychodni!!!!Czy znacie lekarzy ze szpitala Św. Zofii w Warszawie którzy przyjmują prywatnie? Bardzo proszę o nazwiska,
adresy gabinetów znajdę już na necie jak będę mieć nazwiska.
To ja odgrzebuję stareńki wątek i ładnie proszę o jakieś namiary na sprawdzone położne ze Szpitala Bielańskiego - bo póki co na ten się zdecydowaliśmy. Nie mam lekarza z tego szpitala, dlatego bardzo potrzebuję kontaktów do położnych... chętnie na priv.Z góry Wam bardzo dziękuję :-)